Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


PANDAMNED - Damnații Pandemiei (Documentar Video tradus în română): Dictatura globală pentru Comunismul global!

Postat la: 08.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Populația mondială a fost mințită cu apocalipsa coronavirusului. Au fost instituite stări de urgență, libertățile civile au fost desființate, au fost implementate programe de supraveghere și a fost derulat un program de vaccinare globală fără precedent.

Un control tot mai strâns al vieții oamenilor, care se transformă treptat din dictatură în tiranie - totul sub pretextul unei pandemii mortale. Pandemie care este condusă de un grup de oligarhi super-bogați, multimiliardari, în esență indivizi foarte bolnavi, însetați de putere, care cu greu pot fi considerați oameni, deși par a fi oameni. Documentarul PANDAMNED, realizat de regizorul european independent Marijn Poels, se întreabă: „Facem ceea ce trebuie, sau am făcut un pact cu diavolul în schimbul unui avantaj?".

Prin intermediul unor interviuri cuprinzătoare cu abordări critice din diverse domenii de expertiză, PANDAMNED a încercat pentru prima dată să prezinte imaginea de ansamblu și să facă lumină în întuneric. PANDAMNED încearcă să spună întreaga poveste, nu doar versiunea oficială a realității, validată de guvern și de Big Tech. Nu este vorba în special despre COVID, ci despre recunoașterea modelelor pe care le creăm. Cred că acesta este subiectul principal al filmului: oamenii trebuie să înceapă să vadă tiparele și să recunoască modul în care acestea sunt copiate cu fiecare nouă amenințare globală.

Este vorba despre COVID-19? Sau există ceva mai adânc sub aceasta "realitate", pe care noi nu ar trebui să îl vedem? Aceasta este adevărata întrebare. Se iau o mulțime de măsuri, se presupune că pentru a ne proteja sănătatea! Dar acestea nu ne ajută deloc sănătatea. O alta întrebare ar fi dacă guvernele sunt incompetente, sau dacă acest lucru face parte dintr-un plan, deoarece acestea sunt singurele întrebări pe care le poți pune dacă ești sceptic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE