Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Poveștile crunte a victimelor grupării Bodi-Tâmplaru: vândute, bătute, înecate controlat în cadă și injectate cu heroină

Postat la: 14.11.2020 - 12:38 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat preventiv pentru fapte de crimă organizată, el fiind considerat membru al unui GIO ce se ocupa cu taxe de protecție și trafic de carne vie.

În dosarul transmis judectorilor de la Tribunalul Dolj, procurorii de la crimă organizată arată în detaliu chinurile prin care au trecut fetele plasate, vândute, schimbate, trimise la produs, de către membrii grupării coordonate de Alexandru Bode. Acestea erau adesea supuse unor torturi inimaginabile pentru menținerea lor pe linia de plutire, suficient cât să atragă clientela și să producă fnduri suficiente pentru interesele membrilor grupului.

Potrivit anchetatorilor aceștia au clădit un imperiu colosal pe spatele chinului fetelor traficate, au dobândit mașini de lux, numeroase imobile, și chiar un restaurant în Frankfurt. Unele dintre fetele care au rupt tăcerea în fața anchetatorilor de la DIICOT le-a povestit acestora în detaliu cum au fost chinuite, maltratate și torturate de către unii dintre acoliții lui Alexandru Bode.

"Declarația persoanei vătămate din care reiese că, în octombrie-decembrie 2014 a fost exploatată sexual de C.A.I., care i-a spus că a fost vândută de X, precum și că a fost în Franța cu prietenul lui, X, nu pentru că ea este frumoasă sau pentru că vrea să-și facă o familie cu ea, ci pentru a le aduce să muncească pentru el. I-a transmis că știe cum să se ocupe de fetele care lucrează pentru el, a bătut-o cu cureaua și i-a cerut să facă 1000 de euro, în aceeași zi, dacă nu vrea să aibă probleme. Și X a practicat prostituția în beneficiul lui C.A.I., fiind și aceasta bătută.

Persoana vătămată X nu a reușit să obțină suma de bani stabilită, dobândind doar 600 euro. Când i-a comunicat aceasta, C.A.I. i-a adus injurii și a trimis un taxi să o aducă la locuința lui. Acolo C.A.I. locuia cu două tinere, una blondă și alta brunetă, care practicau prostituția tot pentru el. În apartament mai erau prezenți mai mulți bărbați, toți prieteni cu C.A.I..

C.A.I. le-a cerut celor două fete să plece la muncă, după care împreună cu un bărbat cu un tatuaj în zona ochiului drept - G.P.A. și altul chel (N.A.A.) au dus-o pe persoana vătămată în dormitor, unde se afla un pat mare cu gratii de fier", se arată în dosar. „C.A.I. a bătut-o cu pumnii și picioarele, amenințând-o cu moartea și spunându-i că el este stăpânul vieții ei. Persoana vătămată X a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. G.P.A. a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă.

Un alt bărbat a umplut cada, iar C.A.I. a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei, continuând să o bage cu capul în apă. În continuare, C.A.I. a dus-o în dormitor și i-a chemat pe bărbații care se aflau în apartament să întrețină relații sexuale cu persoana vătămată. Unii o fotografiau, stăteau în fața ușii și râdeau. Unul dintre bărbați despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanță, posibil heroină.

Bărbatul cu tatuaj în zona ochiului drept - G.P.A., cel care făcea tatuaje și un altul au dus-o la club pe brațe, spunându-le bodyguarzilor că îi este rău.", a mai notat DIICOT în dosarul prin care a cerut arestarea mebrilor grupării lui Bodi. „În ziua următoare, având dureri mari în zona abdomenului și nu a putut primi clienți. C.A.I. a sunat-o, a întrebat-o de bani, după care a venit la club, a închis ușa camerei și a lovit-o cu o curea inclusiv în zona capului, rămânându-i semne de la cataramă. C.A.I. a chemat un băiat de-ai lui care a cusut-o în zona capului pe persoana vătămată.

A bătut-o timp de 12 ore, iar când făcea pauze arunca cu apă pe ea și o întreba cine este șeful, numele lui de familie, când s-a născut, de unde este, iar, pe motiv că nu știa ce să răspundă, era bătută și arsă cu țigara pe mâini, picioare și în zona gâtului. C.A.I. i-a tăiat părul cu cuțitul, pe care obișnuia să-l poarte la el. Persoana vătămată a încercat să se sinucidă prin tăierea venelor, însă C.A.I. a oprit-o, spunându-i că trebuie să-l asculte pentru că el este șeful.

Astfel, persoana vătămată a fost constrânsă să facă tot ce i-a pretins C.A.I., care i-a fixat program de lucru de la ora 10:00 până a doua zi dimineața la 06:00. I-a spus că o observă cum se comportă cu clienții, întrucât are camere de filmat. O suna foarte des pentru a afla numărul clienților și sumele de bani dobândite. I-a cerut să nu vorbească cu celelalte fete din club și să stea în cameră să muncească.

S-a prostituat câteva săptămâni la acel club, timp în care zilnic veneau fie C.A.I., fie XXX, sau G.P.A. pentru a-i injecta droguri și a-i lua banii. O dată la 2-3 zile îi aduceau un sandwich sau ciocolată, iar zilnic primea Red Bull desfăcut, probabil pentru a pune ceva în băutură. C.A.I. vorbea deseori cu „nașul", care deținea un restaurant cu specific românesc în Frankfurt (Adrian Tâmplaru)", se mai arată în dosarul primit de judecători.

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj! Decizia nu este definitivă, dar este executorie, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova. Alături de controversatul afacerist au mai fost arestate alte 7 persoane. Bodi a fost reţinut miercuri seara de procurorii DIICOT Craiova pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda 'loverboy'.

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. Miercuri dimineaţa, procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism. Una din percheziţii a avut loc la locuinţa lui Alex Bodi, după care acesta a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate şi supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate în oraşele Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria).

Procurorii susţin că unele tinere au fost vândute altor traficanţi, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, pentru a fi şantajată, exploatată şi controlată mai uşor. Potrivit DIICOT, au fost şi situaţii în care făptuitorii nu au mai reuşit să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din ţară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE