Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Seymour Hersh: Scholz, CIA, serviciile germane și exploziile Nord Stream!

Postat la: 22.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul german Olaf Scholz a discutat despre sabotajul de la Nord Stream în timpul unei călătorii în Statele Unite, a declarat jurnalistul american Seymour Hersh.

Potrivit acestuia, CIA și informațiile germane au fost rugate să pregătească o poveste alternativă pentru mass-media despre exploziile pe conductele de gaz. Hersh a subliniat că, chiar dacă Scholz nu știa din timp despre sabotaj, el a sprijinit încercările SUA de a ascunde informații încă din toamnă

La sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, ambele conducte de export rusești așezate de-a lungul fundului Mării Baltice - Nord Stream și Nord Stream 2 - au eșuat ca urmare a sabotajului.

Potrivit jurnalistului american, câștigătorul Premiului Pulitzer Seymour Hersh, explozia a fost organizată de Statele Unite cu ajutorul aliaților NATO : vara, în timpul exercițiului Baltops, scafandrii americani au minat gazoductele, iar 3 trei luni mai târziu norvegienii au activat bombele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
loading...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE