Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Studiu: Fetele nevaccinate îi înving pe băieții vaccinați în competitii. După inocularea ARN mesager niciun sportiv nu a mai revenit la performanța anterioară!

Postat la: 11.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Studiu retrospectiv al performanțelor sportive a unor atleți din licee și colegii după vaccinarea cu un vaccin anti-COVID-mRNA. De remarcat: niciunul dintre subiecții vaccinați nu a reușit să atingă nivelul de dinaintea vaccinării; timpul de recuperare după exerciții fizice a fost mai lung la subiecții vaccinați decât înainte de vaccinare; de asemenea, a fost mai lung decât la subiecții nevaccinați.

Aceste efecte sunt încă observate la toți sportivii vaccinați, până la câteva luni de la vaccinarea primilor sportivi. Acest articol este o traducere a articolului scris de J. Murphy, C. Huber, "Studenții sportivi au performanțe mai slabe decât controalele după vaccinurile COVID".

Acesta este un studiu retrospectiv al performanțelor sportive a unor zeci de tineri studenți atleți din licee și colegii după vaccinarea cu un vaccin COVIDmRNA. Jumătate dintre ei au fost vaccinați, iar cealaltă jumătate nu a fost vaccinată (decizie luată în prealabil de către părinți). Activitățile sportive ale ambelor grupuri au fost aceleași. Autorii au comparat, de asemenea, performanța subiecților vaccinați cu rezultatele obținute înainte de vaccinare. Se va vedea că modificările observate după vaccinare sunt utile pentru a ilustra modificările cardiovasculare care apar odată cu vaccinarea.

Dovezile privind corelația dintre leziuni și deces cu vaccinurile cu ARN se acumulează și există sute de studii clinice privind acest fenomen. Mai mult de 1.500 de tipuri de evenimente adverse, dintre care multe sunt cunoscute ca având ca rezultat invaliditate permanentă, cu un total de peste 158.000 de cazuri, au fost descoperite după utilizarea vaccinului Pfizer Covid. Acest document al Pfizer nu a fost deschis publicului de către FDA, care a dorit să îl facă inaccesibil până acum 75 de ani, și a fost declasificat în decembrie 2021 prin ordin judecătoresc.

Medicii și oamenii de știință din întreaga lume au fost alarmați de riscul de deces ca urmare a acestui vaccin. Rezultatele autopsiei arată mai multe anomalii în sistemul cardiovascular decât în orice alt organ. Markerii de inflamație crescuți sunt corelați cu vaccinurile COVID. Și se crede că decesele subite observate în rândul sportivilor în 2021 de la extinderea utilizării vaccinurilor COVID se datorează în principal bolilor cardiace sau cardiovasculare grave.

Doi antrenori au împărțit pregătirea studenților-atleți și au avut o relație deschisă și informală cu studenții lor. Acest lucru le-a permis să cunoască reacțiile lor după vaccinare, precum și cine a fost vaccinat și cine nu. A fost respectat anonimatul strict al sportivilor, al părinților și al antrenorilor lor pentru a evita aspectul emoțional al propagandei pentru vaccinare din partea liderilor politici. Alegerea părinților de a-și vaccina sau nu copilul nu a fost cunoscută nici de antrenori, nici de autorii studiului până la finalizarea acestuia.În cele ce urmează este raportul formatorilor obținut retrospectiv în urma observării subiecților vaccinați de către aceștia:

1. Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a reușit să atingă nivelul de performanță de dinaintea vaccinării. Toți au fost sub nivelul lor din 2020, conform evaluărilor celor doi antrenori.
2. Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a putut susține același exercițiu pe durata pe care o tolerau înainte de vaccinare.
3. Timpul de recuperare după exerciții fizice a fost mai lung la subiecții vaccinați decât înainte de vaccinare; de asemenea, a fost mai lung decât la subiecții nevaccinați.
4. După injectarea vaccinului, majoritatea, dacă nu toți cei vaccinați s-au plâns de una sau mai multe dintre următoarele reacții după vaccinare: dureri în piept; senzație de amețeală; vederea "stelelor"; senzație de aproape de leșin; dificultăți de respirație. Tinerii sportivi au vorbit cu antrenorii lor în mod spontan și liber despre aceste simptome.
5. Fetele nevaccinate erau acum capabile să îi învingă pe băieții vaccinați în competiție. Acest lucru este neașteptat și considerat neobișnuit de către antrenori. 1), 2), 3) și 5) sunt încă observate la toți sportivii vaccinați până la câteva luni după vaccinare.

În schimb, sportivii nevaccinați nu au prezentat niciunul dintre simptomele sau deficitele de performanță atletică sau de rezistență observate de cei doi antrenori și continuă să își îmbunătățească performanța și rezistența, așa cum se așteptau antrenorii. Sportivii sunt de așteptat să aibă un flux sanguin mai eficient în timpul exercițiilor fizice decât dacă ar fi sedentari. Această creștere a circulației este menită să suplinească nevoia crescută de oxigen a organismului și activitatea metabolică sporită pe care o necesită exercițiile fizice.

Creșterea fluxului sanguin necesită o creștere a debitului cardiac și o vasodilatație arterială. Vasodilatația coronariană este controlată de mecanismele autoregulatoare, precum și de inervația neurologică vasculară mediată de sistemul nervos autonom, iar hormonii servesc la reglarea vasodilatației și vasoconstricției, dacă activitatea fizică o cere.

Vaccinurile COVID mRNA își inițiază activitatea prin producerea proteinei Spike în tot corpul. Efectele acestei proteine Spike asupra receptorilor ACE2 din endoteliul vascular sunt de vasoconstricție. Rezultatul poate fi împiedicarea creșterii fluxului sanguin și a oxigenului în momentul celei mai mari solicitări în timpul exercițiilor fizice. Factorii imunitari și inflamatori asociați cu proteina Spike pot afecta, de asemenea, celulele perivasculare și periarteriale, ducând la infiltrarea limfocitelor T-CD8 și NK. Toate acestea pot reduce vasodilatația coronariană.

În plus, pozițiile și efectele proteinei Spike complică problema alimentării cu sânge a țesuturilor coronariene și periferice. Exsudate de pe suprafața endotelială, proteinele Spike sunt fixate pe receptorii ACE2. Se suspectează că acestea afectează mai degrabă fluxul sanguin turbulent decât cel laminar. Atunci când sângele stagnant se acumulează, cascada reacțiilor de coagulare se declanșează la nivelul întregului organism. Astfel de micro cheaguri îngroașă și încetinesc fluxul sanguin, ceea ce va împiedica și mai mult livrarea de sânge și oxigen către paturile capilare ale inimii și periferiei.

Astfel, fluxul sanguin coronarian poate fi afectat negativ de vâscozitatea ridicată, care este cauzată și de agregarea globulelor roșii, cauzată de proteina Spike prin aderența prin intermediul moleculei CD 147. Ca urmare, inima se străduiește să împingă un fluid mai vâscos prin arteriolele și capilarele corpului decât sângele normal.

Un astfel de mecanism, descris mai târziu aici7 , creează un obstacol în calea fluxului sanguin optim, care va afecta în mod necesar toți destinatarii vaccinurilor COVID generatoare de proteine Spike. Prin urmare, trebuie să recomandăm ca utilizarea oricărui vaccin COVID să fie evitată pentru toți copiii sau adulții tineri care planifică sau sunt implicați în exerciții fizice.

Sursa si linkuri catre studiu si probe AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE