Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou studiu arată că injecțiile cu ARNm Covid au ucis "de 3,5 ori mai mulți americani decât virusul în sine!"

Postat la: 27.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vaccinurile experimentale cu ARNm Covid, folosite în mod abuziv în rândul populației, au provocat "de 3,5 ori mai multe decese în rândul americanilor" decât virusul în sine, potrivit lui Steve Kirsch, un important analist de date.

Kirsch, absolvent al MIT și fondator al Vaccine Safety Research Foundation, a declarat că este atât de încrezător în noile date încât ar paria 1 milion de dolari pe faptul că vaccinurile au ucis mai mulți oameni decât virusul. "Sunt dispus să pun un milion de dolari pe masă că acest lucru este corect și că vaccinurile au ucis mai mulți oameni decât Covid", a declarat Kirsch. "Vreun doritor? Dacă nu, de ce nu?"

Kirsch a dezvăluit aceste descoperiri ca răspuns la criticile unui jurnalist de la LA Times cu privire la un studiu al profesorului Mark Skidmore de la MSU. Lucrarea de specialitate a lui Skidmore a indicat că 217.000 de americani au murit numai în 2021 din cauza vaccinurilor cu ARNm Covid. Kirsch, planificându-și studiul, a intervievat peste 10.000 de americani, afirmând că rezultatele, metodologia și sondajul său au fost supuse unei revizuiri riguroase de către statisticieni și epidemiologi experți, niciunul dintre aceștia neidentificând erori.

"Când l-am sunat pe profesorul Norman Fenton și l-am informat despre cifra de 3,5X, mi-a răspuns calm: 'Nu sunt surprins'." Kirch a mai spus că salută "orice epidemiolog(i) cu un indice h de 20 sau mai mult [care] dorește să conteste public rezultatul de 3,5X într-o discuție publică deschisă". În timpul studiului, analiza lui Kirsch a primelor 9.620 a constatat 804 decese cauzate de COVID-19 și 2.830 decese cauzate de vaccin. Aceste rezultate au fost generate de un minim de 108.000 de persoane cuprinse în studiu.

Unele familii extinse erau formate din peste 25 de persoane, iar sondajul nu a urmărit acest lucru, astfel încât numărul total de membri ai familiei acoperite de sondaj este o limită inferioară. Sondajul nu a întrebat despre vârsta fiecărui membru al familiei, deoarece acest lucru ar fi făcut ca sondajul să fie imposibil de gestionat. Studiul s-a axat în primul rând pe raportul dintre decesele cauzate de Covid și decesele cauzate de vaccin în familia extinsă, excluzând gospodăria imediată.

Motivul excluderii gospodăriei imediate este acela de a reduce efectul de distorsiune, deoarece majoritatea respondenților nu s-au vaccinat pe ei înșiși sau gospodăria lor. Acest lucru se reflectă în raportul mai mic pentru statisticile privind gospodăria. Kirsch explică faptul că "nu este nevoie de calcule matematice sofisticate pentru a calcula raportul", deoarece acesta este simplu: 2830/804=3,5X. "Este simplu și direct", notează Kirsch.

"Nu este vorba de nicio prestidigitație. Fără trucuri. Fără manipulări de tip Cox Proportional Hazard. Sunt doar date brute verificabile". În cele din urmă, Kirsch spune că încurajează așa-numiții "verificatori de fapte" să verifice în mod independent concluziile sale. "Sunt bucuros că verificatorii independenți de fapte să valideze fiecare dintre intrări direct cu persoana care le-a trimis (sub rezerva consimțământului acesteia, desigur)", afirmă el. "Totuși, înțelegerea este că, dacă doriți să validați datele, trebuie să fiți de acord să vă publicați concluziile."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE