Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vietnamul ne oferă viitorul în vaccinare: Noul certificat COVID-19 arată că sunt necesare... 7 injecții!

Postat la: 07.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Injecția de bază, injectarea de rapel și injecția suplimentară sunt incluse în certificatul de primire a noului vaccin COVID-19 eliberat la începutul anului 2022 de către Ministerul Sănătății din R.S. Vietnam.

Astfel pe 7 ianuarie, Ministerul Sănătății a emis Hotărârea Nr.43/QD-BYT prin care se îndrumă organizarea unei ședințe de vaccinare COVID-19 și o mostră de certificat de vaccinare împotriva COVID-19. În consecință, certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 va avea 3 secțiuni. Când oamenii se vaccinează, li se va elibera un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 cu detalii despre injecții. Mai exact, doza de bază cu 3 injecții, o doză suplimentară de o injecție și în final o doză de rapel cu alte 3 injecții. În prezent, există o situație în care oamenii au fost vaccinați, dar nu au, sau nu li s-a acordat un certificat de vaccinare împotriva COVID-19.

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății, toate persoanele care au fost vaccinate împotriva COVID-19 vor primi un certificat de vaccinare cu informații complete despre momentul injectării, numele celui care a făcut operațiunea, numele vaccinului injectat. "Pe lângă toate acestea se aplică și ștampila de certificare prin implementarea unității de imunizare. Prin urmare, dacă oamenii au finalizat vaccinarea, dar nu li s-a eliberat sau nu li s-a eliberat un certificat, trebuie să contacteze locul unde aceștia au fost vaccinați pentru îndrumare în această problemă", se mai arată în comunicatul MS din Vietnam.

Marian Gârleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE