Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocatul Dan Chitic anunță că "17 partide se vor uni pentru suveranitate". AUR va participa ca observator!

Postat la: 24.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

17 partide suveraniste se vor întâlni, marți 27 iunie la Hotel Caro din București, a anunțat avocatul Dan Chitic, președintele Coaliției pentru Națiune. Printre acestea, cele mai cunoscute sunt PNȚCD, Partidul Neamul Românesc al lui Ninel Peia și Alianța Pentru Patrie (APP).

Conform anunțului lui Dan Chitic, la eveniment participa și AUR, în calitate de observator. La eveniment se va discuta posibilitatea închegării unei alianțe, în vederea alegerilor din 2024.

„Marți, 27 Iunie 2023, va fi o zi care va putea deveni istorică, o bornă în istoria postdecembristă a României: 17 partide suveraniste se vor întruni la Hotel Caro în sala Eminescu începând cu orele 14.00.Zeci de patrioți, indiferent de apartenența și culoarea lor politică, se vor întruni spre a se uni în lupta lor pentru suveranitate, prosperitate și demnitate națională, renunțând la orgolii și resentimente, călcând peste tot ce a făcut ca mișcarea suveranistă să rămână fărâmițată ani de zile.

La chemarea frățească făcută de cei din Coaliția pentru Națiune către TOATE partidele din zona conservatorilor suveraniștii (căci absolut nimeni nu a fost uitat!), au răspuns la invitație următoarele partide (pe care le vom aminti in ordine alfabetică):
1. ADER
2. ALIANȚĂ ETOCRATĂ PENTRU REFORMĂ
3. ALIANȚA PENTRU PATRIE
4. COALIȚIA PENTRU NAȚIUNE
5. LEGE EDUCATIE UNITATE - LEU
6. LIGA PENTRU UNIFICAREA PATRIOȚILOR
7. MIȘCAREA IUBIM ROMÂNIA - MIR
8. NEAMUL ROMÂNESC
9. PARTIDUL DREPTĂȚII
10. P.N.Ț.C.D.
11. PARTIDUL NOUA ROMÂNIE
12. PARTIDUL PATRIA
13. PARTIDUL REFORMATOR
14. PARTIDUL ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI
15. UNIUNEA NAȚIUNII ROMÂNE
16. UNIUNEA POPULARĂ SOCIAL CREȘTINĂ

Da, Domnul S-a milostivit și pare a fi dat, în sfârșit, mintea românului cea de pe urmă, căci toată lumea pare să fi înțeles că trăim vremuri în care va fi nevoie de unitate și fermitate pentru a face ce va trebui făcut pentru salvarea acestei națiuni.

Toate aceste partide au conturat deja un set de valori comune pe care le vor conveni și fixa prin vot democratic ca repere imuabile a activității lor politice viitoare, urmând să stabilească forma de organizare și colaborare pentru alegerile din 2024 și nu numai. Ca va fi alianță politică sau electorală, numele acesteia sau modul de funcționare și cooperare, toate vor fi de asemenea stabilite democratic, transparent, și vor fi comunicate tuturor celor care vor dori să ni se alăture și după data de 27 iunie, indiferent dacă vor fi din mișcarea civică sau dintre partidele politice care nu au răspuns până acum chemării.

La întrunire va participa și AUR în calitate de observator, sau, cine știe, poate ca viitor membru în această Mare Alianță Națională.

Avem datoria să nu ratăm această ocazie de a ne pune împreună, de a face tot ce ne stă în putință pentru a recâștiga încrederea în noi și puterea de a spera într-un viitor demn al unei națiuni române puternice și prospere", a menționat Dan Chitic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE