Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătălie politică la Sectorul 1: candidatul PUSL pune tunurile pe Clotilde Armand

Postat la: 13.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 1, a formulat un denunț la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, împotriva lui Clotilde Armand, pentru săvârșirea înfracțiunii de neglijență în serviciu.

Clotilde Armand este acuzată că a pus în pericol viața a sute de bucureșteni, după ce a autorizat desfășurarea evenimentului „Romanian Design Week 2023", în perioada 12 - 28 mai 2023, în imobilul din Piața Amezei nr. 13. Imobilul nu corespunde standardelor privitoare la situațiile de urgență și nu are autorizație de securitate la incendiu, așa cum reiese din documentele ISU București, după un control în imobilul respectiv, în data de 20 mai. Potrivit denunțului, în clădire nici nu a fost afișat vreun semn de informare privind absența acestor autorizații, iar participanții la eveniment nu au știut nimic despre acest lucru.

„După 7 ani repetăm aceleași greșeli care pun în pericol viața și integritatea cetățenilor. Clotilde Armand care nu are nicio preocupare pentru sănătatea și viața locuitorilor Sectorului 1, lăsând sectorul să se degradedeze fără precedent, pune de această dată într-un grav pericol sute de oameni autorizând desfășurarea unui eveniment într-un spațiu închis care nu corespunde siguranței la incendiu", spune Alexandru Pânișoară. În cadrul evenimentului au avut loc expoziții, petreceri sau diverse ateliere, care au atras în total sute de participanți și vizitatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE