Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Deputat PSD despre scandalul Diana vs. Silvestru Șoșoacă: "Doi cretini se ceartă zilnic. Cea mai îndrăcită telenovelă politică!"

Postat la: 07.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Divorțul dintre Diana și Silvestru Șoșoacă îl determină pe deputatul PSD Radu Cristescu să aibă o reacție dură pe rețelele de socializare. Parlamentarul se arată indignat că televiziunile din România alocă spațiul larg acestui scandal.

„Doi cretini se ceartă zilnic în spațiul public! Îi cheamă Șoșoacă. O ea și un el. Nu mai poți deschide televizorul fără sa dai de cea mai îndrăcită telenovelă politică. Șoșocarii se ceartă, se bat,se înșală, plîng, se înjură, divorțează, se acuză, se scuză, se reclamă la poliție, iar plâng, iar înjură și tot așa de saptamani bune. Iar televiziunile lasă deoparte totul ca să prezinte, live ori inregistrare, poalele in cap ale Șoșocarilor. Undeva , intr-un colț, Vulpița crapă de invidie, probabil. Ar fi fost prea mult în orice vremuri, dar cand totul se petrece in periooada electorală, PUTE! Nu mai poți deschide nici măcar ușa la frigider fara sa dai de hipopodrama Dihana, amazoana bălților de nămol, balerina glodului și libidinosul șoșoi Silvestru, autointitulat "creierul" SOS, mai degrabă un RĂNTAȘ de la care te apucă voma și diareea. Din păcate, acești doi cretini compromit, ideea de naționalism, suveranism, românism, patriotism! Și nu sunt singurii... Mare e grădina lui Dumnezeu, dar (prea) mulți i-au sărit gardul", a concluzionat Cristescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE