Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din fruntea partidului SOS România. Silvestru ar avea o aventură amoroasă ce-a scos-o din minți pe senatoare

Postat la: 18.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a semnat pe 12 februarie, în calitate de președinte al partidului SOS România, Decizia de suspendare a soțului ei, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de Prim-Vicepreședinte al formațiunii politice.

Soțul senatoarei a primit termen 48 de ore să predea „absolut toate actele partidului în original, registrele, ștampila, precum orice acte, adeziuni, procese-verbale și ștampile" pe care le deține. Dumitru Silvestru-Șoșoacă este acuzat că a încălcat în mod repetat atât Statutul partidului cât și deciziile organelor de conducere ale SOS România.

In realitate, spun sursele noastre, Silvestru ar fi avut o aventură sentimentala cu o prezentatoare TV. Analistul politic Cozmin Gușă scrie ca ar fi vorba despre o moderatoare de la postul Nașul TV.

Conform deciziei, Biroul Executiv Central al partidului va discuția „situația" soțului senatoarei „și va dispune în consecință". Dumitru Silvestru-Șoșoacă are obligația, conform deciziei, să se „abțină de la orice denigrare a partidului sau membrilor acestuia, în caz contrar acesta va suporta rigorile legii".

"Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat.

Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie", a spus Șoșoacă în cadrul unei întâlniri organizate vineri la Iași, conform unei postări pe Facebook.

"Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap", a adăugat Șoșoacă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE