Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diana Şoşoacă: Multe ţări încep să îmi copieze gestul de a-l refuza pe Zelenski

Postat la: 17.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a reacţionat la ştirea că Israel a refuzat vizitat lui Zelenski şi a scris pe facebook că "se pare că multe țări încep să îmi copieze gestul! Am dat curaj pentru adevăr! Inclusiv autoritățile ucrainene îi cer actorului din rolul președintelui să dea drepturi minorităților și sa discute cu țările de origine!", adăugând că "un singur om curajos constituie o majoritate!"

"Vezi, domnule Johannis, asta înseamnă sa fii suveran într-o țară suverană, nu ocupată de forțe militare străine și trădată, eșuatule!... Johannis, așa trebuia să îl tratezi pe parazitul de la Kiev, dar cum să faci tu asta, când ești cel mai mare parazit din toate țările, eșuatule?!", i-a transmis Diana Șoșoacă președintelui României. Ea a întrebat dacă "și Israelul este putinist?", cu referire la criticile care i s-au adus.

Președintele S.O.S. România a criticat autoritățile române pentru atitudinea față de președintele Ucrainei: "V-ați închinat unui pitic dansator, așa că a trebuit să opresc mizeria și lașitatea Guvernului, Președinției si Parlamentului! Nu aveți pic de demnitate, onoare, verticalitate, iar de patriotism, nici nu poate fi vorba! Hoților de orice, inclusiv de drepturi de proprietate intelectuală! Prostituția politică, incultura juridică și politică, lașitatea, trădarea, prostia, incompetența, corupția, slugărnicia, vânzarea de țară vă caracterizează!", a mai scris senatorul Diana Șoșoacă pe facebook, în stilul ei caracteristic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE