Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul șef al Poștei Secrete vicepreședinte la Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban se umple de securiști

Postat la: 02.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul Forța Dreptei a lui Ludovic Orban cooptează atât la centru dar mai ales în filiale o serie de fosști securiști și foști ofițeri SRI. Dacă la Brașov Alexandru Popescu fost colonel de Securitate este de la înființare în conducerea locală a partidului, iată că și la Vrancea unde șef de filială este Ion Ștefan zis Grindă, a fost cooptat fostul colonel SRI Daniel Ene.

Conducerea județeană a filialei Forta Dreptei Vrancea are în componență pe Ion Ștefan, Constantin Gavriloiu, Codruța Elena Neagu, George Panțica, Maria Ionelia Păduraru, Andy Florin Tufaru, Gheorghe Buleandră, Mihaela Dogaru, Raluca Drăghici, Ninel Ciolan, Daniel Viorel Iacob, Cristian-Alexandru Gâsculescu-Angheliu, Marius Cristian Niculiță și Daniel Ene. Ex-col Daniel Ene a fost ani de zile angajatul SRI Vrancea de unde s-a pensionat de curând, având ultima funcție cea de șef al Poștei Secrete. Deasemnea colonelul Ene este și văr primar al Mirelei Ștefan soția deputatului Grindă. În mod declarativ col. Ene spune că s-a alăturat Forței Dreptei pentru "promovarea cu succes a drepturilor și libertăților cetățenești!" (M.G.G.)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE