Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Simion: „Aștept răspunsul lui Cozmin Gușă pentru candidatura la Primăria București"

Postat la: 04.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma publicării rezultatelor sondajului Insomar, care îl plasează pe Cozmin Gușă pe locul 2 în competiția pentru primăria municipiului București (Nicușor Dan cotat cu 29%, urmat de Cozmin Gușă cu 26% și de Cristian Popescu Piedone cu 22%, pe ultimul loc fiind Cătălin Cîrstoiu cu 15%), liderul AUR, George Simion, a avut aseară o intervenție la Realitatea TV, prin care a reconfirmat solicitarea lui pentru consultantul politic de a deveni candidatul independent susținut de AUR la alegerile din 9 iunie pentru primăria București. George Simion a precizat că acum așteaptă răspunsul lui Cozmin Gușă dacă acceptă oferta să candideze la alegerile pentru primăria Capitalei.

Liderul AUR spune că analistul politic ar putea să-l înlocuiască pe Mihai Enache și să-i învingă pe Cătălin Cîrstoiu și Nicușor Dan. Mai mult, el este de părere că primarul Cristian Popescu Piedone s-ar putea retrage din cursă. „Am avut o idee bună în a-l testa pe domnul Cozmin Gușă, iar acum așteptăm rezultate sondajului comandat de noi. Așteptăm să vedem ce zice și domnul Gușă, pentru că noi spunem povești, a acceptat să fie sondat ca și alte personalități", a declarat George Simion. Liderul AUR consideră că Cristian Popescu Piedone ar putea să nu mai rămână în cursa electorală pentru alegerile de la Primăria Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE