Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
George Simion: "România este un stat capturat sub jugul Partidului Comasat Român!"

Postat la: 30.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul AUR, George Simion, susține pe blogul său că România este un stat capturat. "Alianța PSD-PNL este o adevărată lovitură de stat."

"România este, în aceste momente, un stat capturat. În țară se dă, sub jugul mafiei condusă de noul Partid Comasat Român, format din PSD și PNL, partidele care au îngropat țara în ultimii 34 de ani, o adevărată lovitură de stat.

România, țara noastră atât de dragă, a ajuns un stat capturat. Este prizonieră în propriul teritoriu din cauza intereselor obscure ale PSD-PNL. Această gheară putredă a sistemului patronat de PSD și PNL a acaparat statul român. Subminează, efectiv, libertățile fundamentale și instaurează o cenzură demnă de regimurile autoritare.

Asistăm, pentru moment, neputincioși la erodarea treptată a democrației și a statului de drept. De la controlul asupra instituțiilor judiciare, până la monopolizarea mijloacelor de informare în masă și folosirea acestora pentru propagandă și dezinformare, de frica AUR. Acest proces amintește de cele mai întunecate perioade ale istoriei noastre.

Vocea poporului este ignorată și suprimată! AUR, singurul partid de opoziție din România, a ales să nu cadă pradă caracatiței PSD-PNL.

Regimul construit de Klaus Iohannis, cu binomul Ciucă - Ciolacu la timonă, terorizează statul. Încalcă drepturile și libertățile românilor, încercând să înăbușe orice opoziție.

Nici măcar în statele bananiere, în regimurile autoritare nu se întâmplă așa ceva. Dar, pentru că vor să se păstreze la putere pentru încă 10 ani de "stabilitate," Ciucă și Ciolacu ignoră recomandările Comisiei de la Veneția, ignoră Constituția, îi sfidează pe români," susține liderul opoziției.

Suntem în fața celui mai grav derapaj constituțional din ultimii 34 de ani, un atac la adresa suveranității poporului român.

Pe 8 Martie, Guvernul Ciolacu adopta odioasa ordonanță de urgență prin care decideau comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Cu doar 3 zile înainte de începerea perioadei electorale! Este cu atât mai grav că acest derapaj constituțional vine să completeze bătaia de joc la care au fost supuși românii în timpul pandemiei, atunci când drepturile lor fundamentale au fost încălcate de către același grup infracțional.

Le este frică de AUR. Atât de frică încât au organizat aceste alegeri comasate. Sunt atât de înspăimântați de vocea românilor, încât sunt dispuși să distrugă orice instituție a statului pentru a împământeni dictatura lui Klaus Werner Iohannis," concluzionează George Simion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE