Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Stângă: "Biciuirea mediului de afaceri și împovărarea întreprinzătorilor nu va atrage nimic bun pentru România!"

Postat la: 04.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Avem o gaură bugetară majoră, nu poate nimeni să nege acest lucru. Însă, prin impunerea de noi poveri pe umerii întreprinderilor românești, ai micilor întreprinzători, reprezintă o eroare.

Dacă aveam un buget construit pe o bază reală, fără niciun fel de greșeli, atunci, probabil, că nu ne aflam în situația unui deficit excesiv. Noi, PNL, suntem oameni de dreapta, ne dorim investiții mai multe, taxe mai mici, stabilitate pentru mediul economic.

Soluţia pentru situația economică pe care o tranversăm consider că ar putea veni din scăderea taxelor pe muncă şi scăderea taxelor pentru mediul de afaceri, din reducerea evaziunii, scoaterea economiei gri la lumină. Totodată, statul are obligația să ia măsuri pentru o reală reducere a cheltuielilor publice lipsite de oportunitate.

Așa consider că ar trebui să se întâmple lucrurile, nu cu taxe și impozite majorate pentru cei care produc în România și aduc plus valoare.", spune liderul PNL Galați, George Stângă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE