Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Cristoiu consideră că pentru AUR Cozmin Gușă ar fi "un imbold uriaș" în candidatura la Primăria Capitalei

Postat la: 01.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Editorialistul Ion Cristoiu a analizat situația candidaturilor la Primaria Capitalei, constatand ca "in teren" lucrurile nu-s atat de clare cum ar vrea partidele sa le prezinte.

De pilda, pe langa faptul ca "asisatam la o pre-campanie", candidatul Piedone inca nu e un candidat, la fel cum Catalin Cîrstoiu este doar beneficiarul unei masinarii de campanie electorala a coalitiei PNL-PSD. Ion Cristoiu a zabovit apoi in privinta candidatului AUR la Primaria Capitalei, asupra numelor vehiculate si sondate la finalul acestei luni, constatand ca singurul nume valabil este cel al lui Cozmin Gusa, care ar insemna "un imbold urias" pentru aceasta formatiune politica. "Daca AUR nu-si pune o vedeta politica precum Cozmin Gusa va pierde foarte mult. Gusa e foarte bun pentru AUR nu pentru alt partid". Analiza lui Ion Cristoiu cu referire la Primaria Capitalei poate fi vizionata mai jos, incepand cu minutul 18:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE