Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalul pe care Diana Șoșoacă l-a acuzat de tentativă de omor a fost reținut

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

IPJ Sibiu face precizări după ce partidul condus de Diana Șoșoacă a acuzat un membru al PNL de tentativă de omor, după ce acesta din urmă ar fi acroșat un lider S.O.S cu mașina.

Diana Șoșoacă si Luis Lazarus (foto de pe pagina de FB a lui Victor Ciutacu) au adus acuzații grave la adresa unui membru PNL, după ce Gabriel Oprişcan, liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. România și vicepreședintele S.O.S. România Filiala Județeană Sibiu ar fi fost lovit cu mașina. Este vorba despre Nicolae Constantin, membru PNL, despre care reprezentanții S.O.S susțin că l-a lovit pe liderul lor cu mașina, atacul având loc în timp ce Gabriel Oprișcan strângea semnături pentru candidaturile partidului.

„La data de 14 aprilie, în jurul orei 17.30, în urma unui apel 112, un bărbat a sesizat faptul că o persoană cunoscută l-ar fi agresat, pe o stradă din orașul Avrig, în sensul ca l-ar fi acroșat cu autoturismul, cu intenție, acesta fiind pieton în acel moment. În urma cercetările și verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, s-ar fi produs un conflict spontan între cei doi localnici, ambii fiind identificați. La nivelul Poliției Orașului Avrig, la data de 14.04.2024 s-a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În această dimineață, în urma extinderii cercetărilor și cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băutorilor alcoolice, una dintre cele 2 persoane implicate în conflict, respectiv cu bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând a fi prezentată parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință", precizează IPJ Sibiu. Gabriel Oprişcan a fost lovit în mod direct și intenționat de reprezentantul PNL, fiind vorba de o tentativă de omor, iar liberalul fugind de la locul faptei, a transmis S.O.S România. În urma acestei agresiuni cu intenții criminale, spune sursa citată, Gabriel Oprişcan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigații medicale complexe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE