Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Locuitorii din comuna natală Malu cu Flori i-au intors spatele lui Adrian Țuțuianu

Postat la: 20.11.2020 - 07:25 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul lider al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, este disperat să obțină un nou mandat de parlamentar dar pe lista Pro România, dar dâmbovițenii i-au întors spatele.

În județ, primarii, dar mai ales oamenii, nu mai vor audă de el pentru comportamentul arogant și birjăresc afișat în perioada când era președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și ulterior, în era Dragnea, când făcea echipă cu Rovana Plumb. Elocvent în acest este că cei mai revoltați la adresa lui Țuțuianu sunt chiar locuitorii din comuna sa natală Malu cu Flori, unde este cunoscut sub numele de "Mucălea".

„Nimeni din comună nu mai vrea să audă de Mucălea că atunci când era șmecher la PSD nu mai cunoștea pe nimeni de la noi", este invariabil răspunsul localnicilor din Malu cu Flori când vine vorba de Țuțuianu. Însă, potrivit informațiilor noastre, printre cei mai porniți împotriva lui „Mucălea" Țuțuianu este chiar preotul de la biserica parohiei Micloșanii Mici din Malu cu Flori care, de fiecare dată, când aude de numele lui se manifestă la fel ca atunci când dracu dă de tămâie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE