Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu, anunț după ce PSD și PNL s-au înțeles pe comasare: "Îmi doresc ca mâine să anunț tot calendarul de alegeri!"

Postat la: 20.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți că își dorește ca mâine să anunțe tot calendarul pe alegeri. Întrebat ce șanse sunt legate de comasarea alegerilor parlamentare cu prezidențiale, Ciolacu a spus că „foarte mici".

„Este o cale foarte clară împotriva extremismului care există în România în acest moment și trebuie să recunoaștem acest lucru și vom vedea și percepția românilor în cazul în care decidem... Asta înseamnă că una dintre soluții este o alianță electorală sau o alianță politică care va da stabilitate României. Sunt ferm convins că mâine veți afla. Ce vă spun cu certitudine. Eu îmi doresc ca mâine să anunț tot calendarul de alegeri", a spus premierul.

Întrebat ce șanse sunt legate de comasarea alegerilor parlamentare cu prezidențiale, Ciolacu a spus că „foarte mici". „Îmi doresc ca cele două partide să vină cu două programe, noi avem deja, să le armonizăm în ceea ce privește o stabilitate a României", a mai spus Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE