Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu: Rareș Bogdan e un patriot și un român corect

Postat la: 28.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu a vorbit despre Rareș Bogdan, în contextul unor declarații mai dure, sau uneori „pompieristice", făcute de politicianul liberal. Premierul a spus că nu îl consideră un extremist pe Rareș Bogdan, care este „mai slobod la gură", ci, dimpotrivă, îl vede ca un „patriot și un român corect".

„Rareș Bogdan este un om politic care vine din presă, mai slobod la gură. Îl deranjează nedreptățile, cum mă deranjează și pe mine, dar fiecare avem modul nostru de a ne exprima. Dar eu nu cred că Rareș Bogdan este un antieuropean. Sub nicio formă", a spus Marcel Ciolacu.

„Îl cunosc pe Rareș Bogdan, mie nu mi-a lăsat niciodată impresia că Rareș Bogdan este un antieuropean. Suportă mai greu nedreptatea. Câteodată face anunțuri mai pompieristice, cum a fost «vom termina în 30 de zile pensiile speciale». Anunțul nu m-a ajutat cu nimic, pe dânsul cu atât mai puțin, dar s-a dovedit că e un mecanism întreg și există niște negocieri când iei decizii atât de importante.

Dar eu nu-l consider extremist pe Rareș Bogdan, dimpotrivă, îl consider un patriot și un român corect care se supără mai repede decât ceilalți", a adăugat președintele PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE