Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mihai Tudose râde de Cîţu: "Mă întreb la ce oră vine azi băiatu' ăla de la PNL care face livrări..."

Postat la: 24.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Mihai Tudose îl ironizează pe ministrul Florin Cîţu, după acţiunea de campanie de luni, când o delegaţie a PNL Bucureşti, condusă de Cîţu, a fost la porţile sediului PSD pentru a lăsa o scrisoare pentru Ciolacu.

"Fiind la sediu în Kiseleff mă întreb la ce oră vine azi băiatu' ăla de la PNL care face livrări... Vroiam să-i spunem să aducă și niște covrigi. Din aceia cu care umblă câinii'n coadă în programul lor de guvernare....", scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, candidat PNL la alegerile parlamentare, a declarat luni că aşteaptă ca preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să ia o decizie în ceea ce priveşte "corupţii de pe listele PSD" la alegerile parlamentare. Întrebat de ce nu intră în sediul PSD, unde îl aşteaptă preşedintele social-democraţilor, Cîţu a menţionat că scrisoarea va fi depusă la sediul partidului, iar Ciolacu "poate să o citească".

"Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public", a spus Cîţu la sediul central al PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE