Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Șoșoacă intră-n război cu Armata: MApN a făcut CSA Steaua pentru a mai sifona niște bani!

Postat la: 04.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea Diana Șoșoacă se implică direct în războiul dintre CSA Steaua și FCSB și face acuzații grave. Șoșoacă spune că CSA Steaua ar fi fost fondată cu scopul de a sifona bani. Șoșoacă dă de înțeles că e posibil ca la mijloc să fie ceva ilegal.

„Tare mi-e că dacă voi ajunge la măduva subiectului voi descoperi ceva ce alții nu vor să aflu. Din ceea ce am discutat am rămas siderată ca avocat. Cum să existe o instanță care să spună că pentru o anumită perioadă de timp tot palmaresul aparține nimănui. Așa ceva nu există. Tu ca instanță trebuie să stabilești cui îi aparține acea echipă, care a fost entitatea. Au existat niște bani care au fost băgați în această echipă. Acea entitate trebuia să fie cea care să aibă palmaresul. Totuși vorbim despre Steaua București. Știu ce mizerie este în fotbal, știu ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Eu am văzut că apoi a apărut FCSB. Mereu m-am întrebat ce s-a întâmplat cu CSA. Băiatul meu e cu fotbalul. Fetița mea face gimnastică ritmică de performanță. Și eu am făcut sport de performanță. În clasele 1-4 eram portar la fotbal. Eram cea mai înaltă din clasă. M-au pus portar pentru că nimeni nu reușea să-mi dea gol.

Nu am înțeles niciodată ce s-a întâmplat. Eu trebuie să văd acte. Dacă nu vezi actele, anumite chichițe juridice, nu poți să înțelegi. Eu l-am rugat frumos pe domnul Gabi Safta să-mi spună situația. Mi-a zis că există o perioadă în care palmaresul nu aparține nimănui. Aceasta este o gravă eroare juridică. Nu se poate așa ceva.

Dacă voi sesiza un act de ilegalitate din partea magistratului, va avea din partea mea plângere penală. Pentru că există răspunderea magistratului, dar nimeni nu are curajul să le facă plângere penală. Poate sunt printre puținii avocați din țară care a făcut plângere penală magistraților. Tuturor le e frică de repercusiuni. Înseamnă că Armata a făcut CSA special pentru a mai sifona niște bani", a spus Șoșoacă pentru ProSport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE