Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Piedone: "Arafat mi-a spus la Colectiv că intervenția ambulanțelor particulare strică imaginea SMURD"

Postat la: 10.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Sectorului 5 a declarat că Raed Arafat a refuzat ca ambulanțe particulare să care răniții de la Colectiv, pe motiv că ar fi dăunat imaginii SMURD.

„Am fost printre primii implicați la incendiul de la Colectiv, iar după primele 13 minute de la alarmă am ajuns la fața locului. Eu mi-am dat demisia de la Primăria Sectorului 4 în semn de respect pentru victime. Justiția a făcut dreptate, până la urmă, dar atunci eram un țap ispășitor, ce trebuie prezentat drept trofeu opiniei publice. Le-am spus și judecătorilor la proces, că Arafat a întors acele salvări din drum. Sediul celor de la BGS era aproape de Colectiv, ei au venit primii, iar apoi cei de la Crucea Alb Galbenă. Însă Arafat a declarat, de față cu noi, că nu vrea salvări particulare pentru că-i strică imaginea. Noi căram răniții cu mașinile oamenilor de pe stradă, iar Arafat a spus că nu vrea salvări de la BGS și Crucea Alb Galbenă pentru că strică imaginea SMURD și IGSU", a declarat Cristian Popescu Piedone.

„Sunt cel care pot spune, cu mâna pe inimă, că am fost primul care a numărat arșii și i-am spus lui Arafat că sunt 45 de morți, acoperiți cu folie puși pe niște europaleți. Iar el mi-a spus că să declarăm că au murit doar 7, ca să nu speriem lumea", a mai spus Piedone.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE