Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul îndrăgostit a umplut orașul cu florile preferate ale amantei pentru care a devalizat bugetul local

Postat la: 08.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul PSD din Botoșani a umplut orașul de lalele și crini pentru amanta sa. Florile i-au costat pe locuitori aproape 400.000 de lei.

Și lucrurile nu se opresc aici. Edilul Cosmin Andrei este suspectat că a ajutat-o pe amantă să fraudeze și examenul pentru un post la primărie. Femeia este acum în divorț, iar soțul înșelat ar fi chiar cel care l-a denunțat pe primar la DNA.

Pentru amenajarea orașului, primarul ar fi folosit în august 2022 nu mai puțin de 12.000 de bulbi de crini și peste 23.000 de bulbi de lalele, pentru care s-au plătit din bani publici peste 318.000 de lei.

Delirul a continuat: la câteva luni de la prima achiziție de flori, primăria a mai cumpărat încă aproape 35.000 de bulbi.

Primarul PSD este acuzat că ar fi fost și în spatele fraudării unor concursuri la primărie.

Sursele spun că ar fi angajat-o acolo chiar pe amanta sa. Edilul i-ar fi dat femeii subiectele înaintea concursului și ea tot nu a reușit să promoveze. Cu toate acestea, amanta a devenit „consilier clasa I, grad profesional superior", potrivit realitatea.net.

Cel care le-a dat de veste procurorilor DNA despre manevrele primarului ar fi chiar soțul femeii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE