Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prognozele lui Cozmin Gușă arunca-n aer scena politică: "George Simion îi bate pe Ciucă și Ciolacu în turul 2. E un fel de Trump!"

Postat la: 01.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Analistul politic Cozmin Gușă face predicții incendiare privind alegerile prezidențiale. Acesta susține că liderul AUR, George Simion, îi va învinge pe Nicolae Ciucă sau Marcel Ciolacu în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

"Iohannis i-a tras preșul de sub picioare, și lui (Ciolacu - n.r.), dar și PSD-ului. Legat de comasarea alegerilor, ei erau înțeleși. Dar de ce îl joacă Ioahannis, că de aici vine problema cu candidaturile comune. Iohannis nu poate să-l bage pe Ciucă în turul doi la prezidențiale dacă nu este candidat comun PSD-PNL. Și așa va fi greu dacă, spre exemplu, vine la Dreapta Unită Kovesi - că tot dăm exemplul ăsta. Ciucă va avea probleme să intre în turul 2 și dacă îl susține PSD-ul.

Scopul lui Iohannis este să aducă PSD într-o stare foarte proastă, apropiată de cea a PNL; să meargă pe liste separate la europarlamentare, PSD să facă un 25%, liberalii să facă un 18%, dar să nu fie foarte departe și apoi să-și unească neputințele, pe liste comune la europarlamentare, cu candidați comuni în niște locuri din România; cu dl. Ciucă, candidat unic al PSD și PNL ca să intre în turul 2 cu Simion. Simion în România e ca Tramp în SUA. Dacă nu i se întâmplă nimic, el este în turul 2 și dacă ajunge cu Ciucă în turul 2, vă spun eu că îl bate pe Ciucă. Și dacă ajunge cu Ciolacu, vă spun eu că îl bate și pe Ciolacu", a declarat la Realitatea PLUS analistul politic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE