Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Război total între Diana și Silvestru Șoșoacă: "Ai uitat să-ți iei pastiele? Ești blocată psihic!"

Postat la: 20.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În familia Șoșoacă, care conducea până recent și partidul SOS, este război de mai mult timp. Recent, Diana Soșoacă, președintele SOS, l-a suspendat pe soțul său, Silvestru Șoșoacă din funcția de prim-vicepreședinte al SOS.

Scandalurile dintre cei doi soți nu sunt de dată recentă. La o ședință online a celor de la SOS, din anul 2023, Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă s-a bălăcărit ca la ușa cortului.

Încă de atunci Silvestru Șoșoacă o acuza pe Diana Șoșoacă că vrea să-l dea afară din partid și a întrebat-o dacă "ai uitat să-ți iei pastilele". De asemenea, Silvestru Șoșoacă o avertizează pe Diana Șoșoacă că va distruge partidul "așa cum ai distrus cam tot pe ce ai pus mâna".

Dumitru-Silvestru Șoșoacă afirmă duminică, într-un comunicat de presă, că soția sa l-a suspendat din conducerea partidului printr-o decizie „ilegală" , că nu este șantajat de serviciile secrete și că senatoarea Diana Șoșoacă conduce partidul prin „abuzuri" care vor provoca, dacă nu sunt oprite, distrugerea partidului.

„Am aflat despre această Decizie din presă", își începe Dumitru-Silvestru Șoșoacă pledoaria, acesta spunând că decizia suspendării sale, luată de soție, senatoarea Diana Șoșoacă, este „ilegală" și „nu are consecințe juridice" pentru că suspendarea sa din funcția de Prim-vicepreședinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului.

„Este de neînțeles o asemenea Decizie, în condițiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea mea și sunt principalul organizator al partidului, fapt ce nu diminuează meritele dnei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Nu se pot accepta totuși acțiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor și liderilor din partid", adaugă soțul senatoarei.
Servicii secrete

El respinge afirmațiile Dianei Șoșoacă legate de influența serviciilor secrete.

„Motivele invocate de dna Președinte S.O.S., că aș fi victima unor acțiuni de intimidare și șantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea și a familiei pentru ca dna Iovanovici-Șoșoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauționez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viața politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiți în fața electoratului și a membrilor de partid", a precizat Dumitru-Silvestru Șoșoacă.

Soțul Dianei Șoșoacă mai spune că își va continua activitatea în cadrul partidului în calitatea de Prim-vicepreședinte și apreciază că partidul SOS România, condus de soția sa, „nu poate funcționa și cu atât mai mult nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive și discreționare"

„Îmi asum să fiu garantul respectării Statutului pentru toți membrii partidului în fața abuzurilor dnei Președinte S.O.S. Deciziile discreționare, bazate pe reacții nejustificate, vor conduce cu siguranță la distrugerea partidului și compromiterea în fața electoratului. Avem responsabilitate uriașă față de poporul român și nu avem voie să-l dezamăgim", conchide Dumitru-Silvestru Șoșoacă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE