Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Rareș Bogdan îl torpilează pe Mircea Geoană: "Domnul Geoană ne cam face de râs, nu-și face treaba"

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rareș Bogdan s-a arătat deranjat de afirmațiile secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a afirmat că a ajuns în funcția actuală datorită carierei sale și a personalității sale.

„Eu sunt unul din statul român care știe foarte bine, spre dezamăgirea domnului Geoană, cam cât s-a negociat și cam ce s-a făcut de la premier la președintele Klaus Iohannis. Toți au negociat, dacă România nu ar fi negociat, Geoană nu ar fi ajuns acolo. Dacă România nu mișca niciun deget, domnul Geoană nu ajungea acolo și el știe foarte bine asta și aș vrea să se reevalueze din punctul acesta de vedere. Eu îl știam un om decent", a spus liberalul.

Totodată, Rareș Bogdan i-a cerut lui Mircea Geoană să decidă dacă va candida pentru prima funcție în stat. „Sunt cetățean european și ca toti cei aproximativ 500 de milioane de cetățeni români vreau să fiu protejat. Dacă ne uităm ce se întâmplă la Est este îngrijorător din punctul meu de vedere. (...) Eu mă aștept ca NATO să se preocupe de aceste chestiuni. (...) În momentul acesta, domnul Geonaă nu este un angajat model și distruge imaginea de angajatul model din instituție. Domnul Geoană, în momentul acesta ne cam face de râs, nu-și face treaba", a spus prim vicepreșdeintele PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE