Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a dus pe copcă alianța. Cei de la PNL: PSD ne atacă prin "Divizia Bălăceanca"!

Postat la: 03.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În ședința Consiliului Național al PNL, liberalii se leapădă în cor de PSD și îi acuză pe aceștia că "vor să ne sugrume" și "ne atacă prin Divizia Bălăceanca".

Cei de la PNL vor decide în cadrul Consiliului Național să meargă pe liste separate de PSD, la toate alegerile din 2024. În cadrul discuțiilor, mai mulți lideri PNL au fost extrem de contondenți la adresa partenerilor de guvernare.

"PSD vor să pară băieți buni, însă ne atacă începând de aseară prin 'Divizia Bălăceanca'", a spus unul dintre cei mai importanți lideri PNL. Cel mai probabil, liderul PNL face referire la atacurile lansate de lideri ai PSD precum Daniel Suciu, Gabriel Zetea sau Marian Mina etc.

Cei de la PNL se plâng de faptul că PSD monopolizează total guvernarea și doar miniștrii PSD sunt scoși în față. „S-au convins toți că socialiștii doar ne țineau adormiți si fără reacție, doreau să ne adoarmă, să ne sufoce încet si sigur", a spus un alt lider PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE