Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul continuă: Șoșoacă îi dă ultimatul lui Silvestru - "Am un mesaj special pentru tine, Silviu!"

Postat la: 22.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea Diana Șoșoacă i-a dat miercuri seară un „ultimatum" soțului său, Dumitru-Silvestru, într-un live pe Facebook, să „ia labele" de pe partidul SOS România, altfel va face publice identitățile persoanelor „care stau în spatele" acestuia, după ce senatoarea și-a suspendat soțul din conducerea partidului. Senatoarea a vorbit live despre soțul său și despre lupta ei cu „Sistemul" pe pagina Mișcarea de Eliberare.

După ce Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului SOS România, acesta a reacționat public printr-un comunicat de presă în care își acuză soția de conducere a partidului prin „abuzuri" care vor provoca, dacă nu sunt oprite, distrugerea SOS România. Disensiunile politice între soții Șoșoacă sunt mai vechi. La o ședință online a celor de la SOS, din anul 2023, Silvestru Șoșoacă a întrebat-o pe senatoare dacă "ai uitat să-ți iei pastilele", pe fondul unei discuții contradictorii.

„Pe mine nu m-au influențat nici soțul meu, nici alții, pentru că dacă m-ar fi influențat, acum aș fi fost în oricare altă parte dar nu senatoare, lider de partid și lider al naționalismului românesc. Este chiar o prostie să mă acuzi pe mine că eu m-aș duce după fentă, când eu v-am învățat cum să nu vă duceți după fentă. Este o prostie să te apuci să pornești un scandal după care să arăți cu degetul tocmai persoana împotriva căreia tu te-ai ridicat și pe urmă să dai mesaje că ești protectorul meu, al familiei și așa mai departe", a declarat Șoșoacă în live-ul de miercuri seară. Poziția senatoarei vine după ce soțul i-a transmis să nu cadă pradă manipulării celor din jurul ei. „Intoxicatorii actuali din jurul tău își doresc o vedetă, o maimuță. Românii au nevoie de un lider autentic. De maimuțe s-au săturat!!!", conform lui Silvestru Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a continuat, miercuri seară, cu un ultimatum către soțul ei. „Nu-i port ranchiună, eu nu urăsc, dar mă rog bunului Dumnezeu să-i dea mintea cea de pe urmă și să trezească și să se îndepărteze de toți aceia care-l înconjoară și-l învață toate mizeriile. Am un mesaj special pentru tine, Silviu, dacă nu încetezi voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România. Luați labele de pe această speranță a poporului român. Nu am să permit niciodată nimănui să-și bată joc de lupta națională", a declarat senatoarea. Într-o ședință de conducere a SOS, Diana Șoșoacă le-a explicat membrilor de partid că și-a suspendat soțul pentru a salva "sufletul unui om", care a fost înconjurat de serviciile secrete.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE