Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Senatoarea Șoșoacă și-a lipit în Parlament o țintă pe piept: "Shoot, Mirotvoret!"

Postat la: 10.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea neafiliată Diana Șoșoacă (SOS România) a purtat marți, în plenul reunit al Parlamentului, o țintă aplicată peste bluza albă, aceasta adresându-se „Mirotvoreț", un site ucrainean care a inclus-o într-o bază de date cu persoane ostile, cu îndemnul „Shoot!" (Trageți!").

„De la tribuna Parlamentului am cerut teritoriile inapoi, cu mine nu se joaca nimeni, frate", a declarat Șoșoacă, într-o transmisiune live din Parlament, după ce a prezentat de la pupitrul plenului reunit harta României Mari cu solicitarea către Ucraina și liderul ei, Volodimir Zelenski, prezent la București, să restituie României teritoriile sale istorice.

Șoșoacă i-a mai cerut lui Zelenski să plece din România. „Așa ca din Parlamentul Romaniei s-a auzit foate clar sa iasa din tara", a spus senatoarea. „Sunt pusa pe site prima sa fiu omorata de catre ucraineni", a continuat aceasta, cu referire la baza de date „Mirotvoreț". Ea a afișat ținta pe piept și le-a transmis ucrainenilor: „V-am facut si tinta. Shoot, Mirotvroret!". Diana Șoșoacă a precizat că ea este „singurul parlamentar român" care se luptă pentru Româna și care face politica externă a țării.

Șoșoacă s-a dezlănțuit după ce președintele Ucraine, Volodimir Zelenski, a ajuns la Parlament. Ea spune că i-a arătat lui Zelenski harta României mari și a cerut ca teritoriile care au aparținut țării noastre să ne fie restituite. Șoșoacă nu a pierdut nici ocazia de a-l lua la mișto pe Zelenski, însă asta numai pe pagina ei de Facebook, unde era live, căci în Parlament, Zelenski a fost flancat de zeci de oameni de la forțele de ordine.

E bine că după ce i-am promis că nu îi dat bătaie a avut curaj să vină. I-am transmis că nu îl bate mama națiunii, imediat a prins curaj piticul dansator. Dansatorul la bară, așa-zisul președinte al Ucrainei. Eu azi am rezervat toată ziua pentru Zelenski, a declarat Șoșoacă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE