Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Man este noul secretar general al PUSL

Postat la: 28.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PUSL a anunțat, după ultima ședință a Biroului Executiv, că Simona Man va ocupa funcția de secretar general, după ce anterior a fost vicepreședinte al formațiunii.

Simona Man a ocupat, printre altele, funcțiile de secretar de stat în Ministerului Agriculturii și președinte al Autorității Naționale pentru Turism.

De asemenea, liderii umaniști au decis pichetarea mai multor primării, cu solicitarea de a se respecta prevederile legii 270/2008, privind acordarea de asistență juridică gratuită pentru seniori.

Nu în ultimul rând, PUSL va continua să anunțe candidații pentru alegerile locale, așa cum a fost deja anunțat George Iorgovan, fiul părintelui Constituției, Antonie Iorgovan, candidat pentru Primăria Sectorului 1.

„Biroul Executiv al PUSL, reunit în ședință în județul Prahova, a decis în unanimitate continuarea campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa cetățenească privind confiscarea averilor ilicite. PUSL susține și sprijină în continuare acest proiect, certitudinea că este o inițiativă benefică și necesară fiind întărită de faptul că alte partide politice au încercat să o copieze. Luptăm cu Demnitate, Onoare și Curaj, pentru românii cinstiți și de bună-credință.

Având în vedere că nu se aplică prevederile legii 270/2008 a PUSL, privind acordarea gratuită de asistență juridică pentru vârstnici, umaniștii au decis pichetarea mai multor primării. Legea nu poate fi ignorată, iar seniorii merită tot sprijinul nostru, în semn de prețuire și recunoștință.

Biroul Executiv a decis numirea Simonei Man în funcția de secretar general al PUSL, iar Bogdan-Ion Jelea va ocupa funcția de vicepreședinte responsabil de organizarea politică și strategiile electorale.

PUSL va continua conferințele județene de alegeri, iar pe 5 aprilie va organiza ședința Consiliului Național al PUSL, la Sala Palatului din București", transmite PUSL într-un comunicat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE