Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


SONDAJ IMAS, la comanda Europa FM: Scădere masivă pentru PNL şi USR

Postat la: 02.12.2020 - 16:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM în noiembrie arată că opţiunile de vot ale românilor pentru scrutinul de duminică, 6 decembrie, s-au schimbat semnificativ faţă de luna octombrie.

PNL înregistrează acum 28,5% din preferințele românilor, în scădere față de 32,6% din voturi în octombrie. PNL avea 34,7 % în septembrie. PSD se situează în cel mai recent sondaj la 23,6%, în creștere față de luna anterioară.

USR Plus este cotat acum la 18%, în scădere, în condițiile în care înregistra în octombrie un scor de 20,4% .

Pro România ar urma să fie votat, duminică, de 9,5% dintre alegători, în creștere față de ultimul barometru. Sondajul comandat de Europa FM în octombrie arăta că Pro România ar fi fost votat de 8,9% la sută dintre alegători.

În octombrie, alegătorii spuneau că ar fi votat cu UDMR în proporție de 5,1%, iar acum Barometrul Europa FM arată că partidul ar obține un scor de 4,7%.

Cu PMP ar vota aproximativ 5% dintre alegători.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 6-27 noiembrie 2020 , pe un eșantion de e 1.010 persoane cu vârste de 18 ani și peste și are o marjă de eroare de +/- 3,1%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE