Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
SURSE Clotilde Armand a descins la ambasada SUA în miez de noapte. Presiuni pentru a răsturna rezultatul alegerilor

Postat la: 12.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, digeră cu greu înfrângerea și încearcă pe toate căile să întoarcă rezultatele. În jurul miezului nopții, Clotilde Armand se afla la ambasada SUA din București, ne-au precizat surse politice.

Conform surselor, Clotilde Armand a denunțat o fraudare masivă a alegerilor la Sectorul 1 și nu numai. Armand a stat mai mult de 3 ore în interiorul ambasadei SUA, acolo unde a vorbit despre procesul electoral și a căutat sprijin extern în lupta sa.

Pe lângă sprijinul extern, Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor la Sectorul 1 și a făcut plângere penală împotriva șefului AEP, Toni Greblă.

La Sectorul 1 și Sectorul 2 din Capitală rezultatul alegerilor a fost unul extrem de strâns, dar și în țară au fost multe primării care s-au câștigat 3 sau 4 voturi, iar adversarii politici și-au recunoscut înfrângerea, fără a merge la ambasade pentru a cere ajutor extern.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE