Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit Ion Ghiță! Premierul Marcel Ciolacu a reacționat după trecerea în neființă a fostului mare comentator sportiv

Postat la: 06.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Ghiță, fostul comentator sportiv care a fost coleg cu celebrii Sebastian Domozină și Teoharie Coca-Cozma, a murit. Fostul mare comentator sportiv din România a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, iar informația a intrat în atenția publică sâmbătă, 5 august.

Ion Ghiță a fost unul dintre componenții „Generației de Aur" a crainicilor sportivi, iar acesta activa încă din perioada în care meciurile din prima divizie din România nu erau televizate, iar sute de mii de persoane ascultau cu interes cele transmise de el.

Trecerea în neființă a fostului mare comentator sportiv nu a trecut neobservată de Marcel Ciolacu. Premierul României a transmis un mesaj de condoleanțe familiei prin intermediul rețelelor de socializare.

„Astăzi a plecat dintre noi Ion Ghiță, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi pe care i-a avut România. Condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l odihnească!", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Ion Ghiță s-a născut pe data de 22 martie 1935, la Cortiște, în județul Buzău. Fostul mare comentator sportiv a urmat studiile la specializarea filologie de la Universitatea din București, iar apoi a fost cadru didactic la Școala nr. 5 din Buzău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE