Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali, despre războiul din Israel: "Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City"

Postat la: 09.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat în stil caracetristic situația conflictuală din Israel, țară care a declarat stare de război după atacurile cu rachete ale mișcării palestiniene Hamas.

„Evenimentele din Israel... Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal", a declarat Gigi Becali, referindu-se la faptul că România e în grupă cu Israel în preliminariile Euro 2024. "Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia... O să cumpere case", a mai spus Becali.

"Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi vor spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City", a completat patronul FCSB.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE