Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


JO 2020 Tokyo: Polonia e de râsul lumii sportului! Gafa lor face înconjurul lumii

Postat la: 21.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor începe de vineri, însă delegaţia poloneză şi-a depus deja candidatura pentru cea mai bizară ştire legată de acest eveniment.

Polonia, o ţară cu aproape 38 de milioane de locuitori, are un lot olimpic format din 210 sportivi care vor concura în 28 de probe, la Tokyo (23 iulie - 8 august). Doar că, după sosirea lotului de înot în Japonia, şefii federaţiei şi-au dat seama că au comis-o! Concret, 23 de atleţi (16 băieţi, 7 fete) au fost duşi la Tokyo. La faţa locului însă, oficialii polonezi au realizat că, din cauza unei erori procedurale, au socotit greşit numărul sportivilor calificaţi pentru proba de înot! Drept urmare, lotul a fost redus la 17 înotători (13 băieţi, 4 fete), şase atleţi fiind trimişi înapoi acasă! Această gafă monumentală face deja înconjurul lumii, după cum a notat şi BBC. Şi a declanşat un scandal uriaş în Polonia, unde se cere insistent demisia conducerii federaţiei de înot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE