Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Piloții bârlădeni, aur, argint și bronz la karting

Postat la: 01.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toți cei șase piloți din cadrul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret" Bârlad care, zilele trecute, au participat la Concursul Național de Educație Rutieră - Karting „Cupa Pietricica" au urcat pe podium. Unul a obținut medalie de aur, în timp ce doi dintre ei au primit argint, iar ceilalți trei - bronz.

Zilele trecute (25-26 iunie), piloții din cadrul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret" Bârlad au participat la o nouă competiție de profil din acest an. Este vorba despre a cincea ediție a Concursului Național de Educație Rutieră - Karting „Cupa Pietricica", desfășurată la Piatra Neamț, județul Neamț. Competiția a fost organizată de Palatul Copiilor Piatra Neamț și a fost inclusă în calendarul activităților naționale extrașcolare pe anul 2023 al Ministerului Educației.

Concursul a avut doua secțiuni: • Karting (viteză și îndemânare) pe pista din parcarea Sălii Polivalente - pe 25 iunie; • Educație rutieră (îndemânare biciclete și chestionar reguli de circulație) pe Platoul Curții Domnești - pe 26 iunie. În total, au luat parte aproximativ 80 de piloți de la palatele și cluburile copiilor din întreaga țară.

Echipajul bârlădean, format din șase piloți coordonați de profesorul Marius Gîmbuță, a participat la trei categorii de concurs, iar, la final, a adus acasă șase medalii.

Astfel, aurul a fost cucerit de Petru Vătafu (categoria Bambini), care a concurat la secțiunea Educație rutieră, iar argintul de Gabriel-Ciprian Sima (categoria Bambini) și David Puflea (categoria Pufo), ce au concurat la Karting viteză.

Și ceilalți trei piloți ai echipajului bârlădean s-au remarcat la Piatra Neamț, aceștia obținând câte o medalie de bronz tot la secțiunea Karting viteză. Este vorba despre Vladimir Ioan (categoria PromoBB), Matei-Dinu Maftei (categoria Bambini) și Alexandru Popa (categoria Pufo).

Grație punctajelor obținute, la finalul competiției, echipajul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret" Bârlad s-a clasat pe locul II pe echipe la proba de Karting viteză și îndemânare și pe locul I pe echipe la proba de Educație rutieră.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE