Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un antrenor judokan-fermier s-a pus cu bătaia pe campionii naționali la TIR Sportiv. Bullyingul noua metodă de antrenament.

Postat la: 26.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CS Unirea Focșani club sportiv cu o frumoasă tradiție sportivă este condus de către profesorul Petrea Vîlcu și este clubul care în domeniul tirului sportiv a avut performanțe extraordinare contribuind din plin la formarea a nenumărați campioni naționali, olimpici, europeni și mondiali.

Printre aceștia se remarcă multiplul campion național Olimpiu Marin, campion balcanic și câștigător al Cupei Mondiale ale polițiștilor, dar și Corneliu Ion, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene și mai ales ultimul dintre campionii de la Focșani Alin Moldoveanu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Seul. Toți aceștia au fost rodul muncii antrenorului de geniu Adrian Alaci, care de câțiva ani a trebuit să se retragă din cauza vârstei înaintate.

Din nefericire pentru soarta tinerelor talente de la Focșani antrenoratul tirului sportiv a fost preluat după "Epoca Alaci" de către Aurel Giurgea de profesia antrenor de... judo! Neavând nici cele mai elementare cunoștințe despre psihologia acestei discipline sportive, judokanul Giurgea - care nu permite nimănui să i se adreseze decât cu apelativul maestre Sen-Sei - a purces la altoirea directă a tinerilor juniori cu care lucrează și pe care-i consideră rebeli.

"Acest individ se crede pe moșia proprie. Îi bate pe copii și spune după aceea, că le-a dat doar o scatoalcă în glumă. Sportul acesta este mai întâi de toate unul al stăpânirii nervilor și nu al bullyingului. Eu am preferat să-mi transfer copilul la un club din București decât să-l mai las pe mâna ăstuia. Grav e că unii dintre părinți au ales să-și retragă copii de tot de la club din cauza mizeriilor și abjecțiilor pe care le debitează dl antrenor Giurgea. În pragul Crăciunului de anul trecut dar și în postul Paștelui le spunea fără rușine la copii, să nu fie nesimțiți și să se prezinte cu cadouri", ne-a precizat unul dintre părinții juniorilor.

Acum sunt în prag de a se retrage încă trei juniori care sunt multipli campioni naționali la grupa lor de vârstă și în același timp vicecampioni sau chiar campioni naționali la seniori în competițiile naționale derulate în țară.

Mai mult de atât, alte chestiuni în aceeași notă aveau să ne fie confirmate de președintele Petrea Vîlcu: "Dl Giurgea se credea moșier peste secția de tir sportiv din Str. Mărășești, Focșani, așa că-și amenajase un fel de gospodărie ajutătoare cu fermă de găini și porci și asta în mijlocul orașului. La reclamațiile vecinilor am intervenit imediat și i-am desființat fermele amenajate incognito". În același timp un antrenor de tir sportiv din tânăra generație pe nume Mădălin Enache nu are loc să antreneze de judokanul fermier "Sen-Sei".

Cel dintâi s-a prezentat la președintele Clubului Unirea și s-a plâns că nu poate să antreneze deorece fermierul sen-sei l-a amenințat "că-i rupe picioarele". "Ca să elimin orice posibilitate de scandal în interiorul clubului, i-am amenajat tânărului antrenor Enache o altă sală într-un alt loc în care să facă tir sportiv la pistol viteză. Iar rezultatele obținute de acesta sunt foarte bune. Sunt deschis la orice fel de sesizări, le vom analiza în conducerea clubului și vom lua măsurile ce se impun în astfel de situații", ne-a precizat președintele CS Unirea Focșani Petrea Vîlcu. (M.G.G.)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE