Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cele mai bune telefoane mobile Samsung cu NFC pe care le poți cumpăra în 2022

Postat la: 21.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tehnologia NFC s-a impus ca una dintre cele mai importante caracteristici ale telefoanelor mobile. Acesta poate fi găsit în telefoanele celor mai mulți producători, inclusiv Samsung. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de la firma sud-coreeană cu acest chip, iată care sunt cele mai bune modele Samsung cu NFC pe care le puteți cumpăra în 2022.

Există multe telefoane NFC în catalogul mărcii, dar încă nu toate. Din fericire, nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani pentru a obține unul, deoarece NFC a devenit mai răspândit în ultimii ani. Înainte de a vă vorbi despre aceste telefoane de top, vă vom spune pe scurt care sunt avantajele de a deține un smartphone cu NFC și cum puteți afla dacă al dumneavoastră are această conectivitate.

Avantajele de a deține un telefon Samsung compatibil NFC

NFC este acronimul de la Near Field Communication, o tehnologie de comunicare fără fir cu rază scurtă de acțiune și frecvență înaltă care permite transmiterea de informații între două dispozitive echipate cu un chip NFC. Prin urmare, acestea permit schimbul de informații între două telefoane mobile cu NFC sau între telefonul mobil și un alt dispozitiv cu NFC, de exemplu, un telefon cu date.

Samsung S22 Plus Emag vezi oferta zilei!

Acest lucru ne aduce la prima utilizare majoră a unui telefon mobil cu NFC, și anume plățile mobile în magazine, restaurante, benzinării și alte unități. Puteți plăti cu ușurință cu ajutorul telefonului mobil, evitând astfel să aveți mereu asupra dumneavoastră cardul bancar sau banii lichizi.

NFC de pe smartphone este, de asemenea, util pentru a partaja rapid fișiere cu un alt telefon. La fel cum utilizați Bluetooth, puteți utiliza NFC pentru a transfera fișiere. Dar, în acest caz, cele două dispozitive trebuie să se afle fizic unul lângă celălalt. Partea bună? Prin simpla activare a NFC și prin apropierea telefoanelor, fișierele vor fi transmise într-o clipită.

Samsung S22 Ultra pe Emag descoperi intreaga gama de telefoane Samsung!

NFC poate fi prezentă și în alte domenii din viața noastră de zi cu zi. De exemplu, poate fi utilizat și în cardurile de transport public sau în etichetele NFC, care au funcții multiple. Aceste etichete pot fi plasate la domiciliu pentru a automatiza acțiunile. De îndată ce vă apropiați telefonul mobil de ele, puteți activa conexiunea WiFi, seta modul "Nu deranjați" sau vă puteți conecta la un dispozitiv Bluetooth.

Există numeroase aplicații pentru un telefon cu NFC, astfel încât este deja o tehnologie indispensabilă pentru următorul telefon. Mai mult, poate că actualul dvs. telefon are deja această funcție și nu știți despre ea?

Cum să afli dacă telefonul tău Samsung are NFC

După cum am spus, este posibil ca telefonul tău Samsung să aibă deja NFC, dar să nu fi profitat pe deplin de el din cauza unei lipse de cunoștințe. Cel mai simplu și cel mai rapid mod de a afla este să accesați Setări > Conexiuni. Dacă în acest meniu există o secțiune numită "NFC", nu mai căutați, telefonul dvs. are NFC. Pentru a face acest lucru și mai rapid, puteți utiliza motorul de căutare din setări și introduceți termenul "NFC".

Samsung S22 Plus - oferte

O altă modalitate de a afla dacă telefonul dvs. are NFC este să descărcați aplicația Check NFC, care este complet gratuită din Google Play Store. Trebuie doar să o instalați și să o deschideți, iar aceasta vă va spune dacă puteți sau nu utiliza NFC pe telefon.

Cele mai bune telefoane Samsung cu NFC

Sunt multe telefoane în catalogul Samsung, așa că ne-am limitat la cele lansate în ultimele luni pentru a ne menține recomandările la zi. În plus, am încercat să păstrăm o gamă variată de prețuri, astfel încât să puteți alege în funcție de bugetul dumneavoastră. De la high-premium la cele din gama medie inferioară, acestea sunt cele mai bune telefoane Samsung cu NFC pe care le puteți cumpăra.

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S21 FE 5G
  • Samsung Galaxy A53
  • Samsung Galaxy A33 5G
  • Samsung Galaxy M53 5G
  • Samsung Galaxy M23 5G
  • Samsung Galaxy A13

Samsung S22 Plus - oferte

Samsung S22 Ultra 5G este regele gamei Samsung și, bineînțeles, are NFC. Dacă îl cumpărați, tot ce trebuie să faceți este să activați această tehnologie pentru a extinde funcționalitatea telefonului. Îl puteți utiliza pentru a plăti cumpărăturile, pentru a automatiza acțiuni cu ajutorul etichetelor NFC sau pentru a transfera rapid fișiere cu alte telefoane mobile.

Acest dispozitiv high-end premium merită cumpărat și pentru uimitorul său ecran AMOLED de 6,8 inchi, cu rezoluție Quad HD+ și rată de reîmprospătare de 120 Hz. Procesorul care îl alimentează este Exynos 2200, care oferă performanțe excelente.

Telefonul Samsung S22 Ultra se laudă, de asemenea, cu o calitate foarte bună a construcției, ceea ce face ca designul să fie un alt punct forte al acestuia. În plus, veți putea face fotografii de calitate datorită unui sistem de cameră versatil. În interior, există o baterie de 5.000 mAh care poate rezista cu ușurință la o zi de utilizare și vine cu cel puțin patru ani de actualizări de sistem și cinci ani de actualizări de securitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE