Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Coşmarul unei femei de 64 de ani. A fost violată şi bătută de ginere în timp ce se afla în vizită la fiica ei

Postat la: 04.09.2020 - 14:48 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 64 de ani, din judeţul Botoşani, a fost violată de ginere în timp ce se afla în vizită la propria fiică. Femeia a fost bătută pentru a accepta raporturile sexuale, ajungând în cele din urmă la spital. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei care a deschis un dosar penal.

Femeia care acuză violul are 64 de ani şi este din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, spune publicaţia botoşăneană Monitorul de Botoşani. Aceasta a plecat în vizită la fiica acesteia stabilită alături de soţul acesteia în comuna Lunca, din acelaşi judeţ. După o zi petrecută împreună familia s-a retras la odihnă.

Fiica într-o cameră cu soţul ei, iar mama într-o încăpere alăturată. Aşa cum arată aceeaşi publicaţie, femeia din Frumuşica s-ar fi trezit cu ginerele, în vârstă de 47 de ani, năspustindu-se asupra ei.

Ar fi fost bătută şi violată. După ce şi-a revenit în urma atacului, femeia a povestit îngrozită ce a păţit. A fost dusă la Spitalul Judeţean cu leziuni mai ales în zona capului. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei care a deschis dosar penal pentru viol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE