Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Datele CDC arată că vaccinurile COVID-19 pot reduce speranța de viață a bărbaților cu 24 de ani

Postat la: 13.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Datele Centrului pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA au arătat că vaccinurile împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) ar putea reduce cu cel puțin 24 de ani durata de viață a bărbaților vaccinați.

De asemenea, datele CDC au dezvăluit că daunele aduse sănătății de fiecare doză de vaccin nu se diminuează în timp. În schimb, continuă pe termen nelimitat.

Datele CDC privind mortalitatea din toate cauzele au arătat că fiecare doză de vaccin a crescut mortalitatea cu șapte procente în anul 2022, comparativ cu mortalitatea din anul 2021. Datele au arătat că, în fiecare an, fiecare persoană vaccinată devine tot mai probabilă să moară cu o rată de șapte procente pe doză pe an. Acest lucru înseamnă că vaccinurile COVID-19 și injecțiile de rapel sunt o "otravă genetică cu acțiune lentă".

De asemenea, arată că organismul uman nu își poate reveni după orice cantitate de injecție de ARNm numită în mod fals "vaccinuri". Datele privind ratele de infectare cu COVID-19 pentru primele 98 de zile de la 12 septembrie 2022 au fost luate atunci când vaccinul bivalent a fost oferit pentru prima dată angajaților Cleveland Clinic. Rețineți că vaccinul nu a fost impus, ci oferit.

În aceeași zi, 6.199 de angajați nu au fost vaccinați, 2.359 au primit o singură doză de vaccin COVID-19, 13.804 au fost vaccinați de două ori, 20.798 au primit trei doze, în timp ce cel puțin 3.538 au primit cel puțin patru sau cinci doze din vaccinul original. Cu toate acestea, vaccinul a fost conceput împotriva virusului de referință Wuhan Hu1, care nu a fost izolat de la un om, ci generat pe calculator.

Rezultatele studiului au arătat că, cu cât o persoană a primit mai multe doze din vaccinul original, cu atât mai multe șanse de a contracta COVID-19 - ceea ce sugerează că vaccinul original împotriva coronavirusului nu este doar ineficient împotriva omicronului, ci și anti-eficient. Datele arată, de asemenea, că vaccinul nu funcționează împotriva tulpinii actuale a COVID-19. Acesta poate afecta sistemul imunitar al unei persoane în mod dependent de doză. Acest lucru înseamnă că, cu cât mai multe doze pe care le primesc oamenii, cu atât mai multe daune va produce sistemului lor imunitar.

Dacă oamenii se refac după prima doză de vaccin COVID-19, atunci nu ar avea același efect ca la a cincea doză, ceea ce echivalează cu o creștere de șapte procente a mortalității. Aceasta este o problemă pe termen lung, deoarece oamenii nu se recuperează din daunele provocate de vaccinuri în ceea ce privește mortalitatea în exces.

Având ca punct de referință anul 2021, o persoană care a primit cinci doze de vaccin ar avea cu 350 la sută mai multe șanse de a muri până în 2031, cu 700 la sută mai multe șanse de a muri până în 2041 și cu 1.050 la sută mai multe șanse de a muri până în 2051 decât o persoană nevaccinată. Folosind acest rezultat, cercetătorii calculează pierderea speranței de viață pentru un bărbat de 30 de ani.

Speranța de viață a unui bărbat de 30 de ani nevaccinat în Regatul Unit este de aproximativ 80 de ani. Ceea ce înseamnă că un bărbat de 30 de ani din Marea Britanie se poate aștepta la încă 50 de ani de viață. Dar speranța de viață a unui bărbat de 30 de ani din Marea Britanie care a luat cinci doze de vaccin COVID-19 este de numai 56 de ani. Acesta este riscul pe care și-l asumă oamenii dacă cred în vaccinurile COVID-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE