Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Joe Biden a vrut să facă o glumă despre vârsta sa, dar le-a confundat pe Britney Spears, Beyoncé şi Taylor Swift

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Joe Biden, care împlineşte luni 81 de ani, a glumit la ceremonia de "graţiere" a curcanilor de Thanksgiving, la Casa Albă, pe seama vârstei sale, după care le-a confundat pe cântăreţele Britney Spears, Beyoncé şi Taylor Swift.

Înainte de a-i graţia pe cei doi curcani - Liberty şi Bell -, locatarul Casei Albe a amintit mai întâi, entuziast, că "de fapt e ziua mea de naştere azi (luni), iar proprietarii curcanilor mi-au cântat «La mulţi ani!»". Apoi el a făcut o glumă despre numărul de lumânări în care suflat. "Vreau doar să ştiţi că este greu să ai 60 de ani", a spus şeful statului american. Această declaraţia a făcut bineînţeles lumea să râdă în jurul său, pentru că Joe Biden a împlinit 60 de ani în 2002.

Însă Joe Biden nu s-a oprit după această glumă reuşită. "Am putea spune că este şi mai greu să ai 60 de ani decât să obţii un bilet la turneul Renaissance sau la turneul lui Britney", şi-a continuat democratul gluma. "Ea este în Brazilia, unde e mai degrabă cald în acest moment", a adăugat el. Numai că turneul Renaissance este turneul mondial al lui Beyoncé, care s-a încheiat luna trecută. Iar Britney Spears nu a mai fost în turneu de câţiva ani şi nu se află, în prezent, în Brazilia.

Joe Biden se referea la Taylor Swift, care se află într-o serie de concerte, în cadrul turneului său The Eras Tour la Rio de Janeiro în Brazilia. Cântăreaţa, care cântă pe o temperatură sufocantă, a anunţat în weekend moartea unei fane înaintea unuia dintre concertele sale.

Şeful statului american face această confuzie în contextul în care numeroşi americani sunt îngrijoraţi cu privire la vârsta înaintată a lui Joe Biden, care se gândeşte să candideze la un nou mandat în 2024. Un sondaj realizat de NBC News în septembrie arăta că 59% dintre alegătorii americani erau foarte îngrijoraţi de sănătatea mentală şi fizică a lui Joe Biden într-un al doilea mandat de preşedinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE