Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Monstrul de la lacul Como: Un român a violat şi a bătut o fetiţă de un an şi jumătate până a ucis-o

Postat la: 24.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un român din localitatea italiană Cabiate a fost arestat şi va fi judecat după ce a ucis-o în chinuri pe fetiţa partenerei sale. Înainte de asta, el a violat-o pe micuţă şi a bătut-o cu bestialitate.

Românul trăia împreună cu partenera sa la Cabiate (Como), iar tânăra avea un copil dintr-o altă relaţie, o fetiţă de un an şi jumătate. Fără să ştie ce se întâmplă în lipsa ei, femeia mergea liniştită la muncă, lăsând-o pe micuţă în grija bărbatului în care avea încredere totală. Însă tocmai acest lucru a dus la o adevărată tragedie şi a îndoliat-o. Ultima dată când femeia s-a dus la serviciu, la Monza, s-a întâmplat nenorocirea.

Rămas singur cu fetiţa, românul de 25 de ani, s-a înfuriat că micuţa nu se mai oprea din plâns şi a luat-o la bătaie. S-a oprit doar atunci când copila a început să vomite. La scurt timp a venit în vizită şi bunica fetiţei, care a sunat la 112, dar bărbatul i-a spus că deja a făcut el acest lucru. Pentru fetiţă s-a dovedit a fi prea târziu. A leşinat şi a început să respire tot mai greu din cauza loviturilor încasate şi a murit, deşi un spital din Bergamo a trimis elicopterul pentru a o salva.

Bărbatul a încercat să le explice anchetatorilor că fetiţei i-a căzut în cap un reşou, dar nu a ştiut să spună cum şi în ce condiţii. A adăugat că fetiţei i-a fost rău după acel moment şi a vomitat, dar din nou nu a ştiut să explice de ce nu a apelat atunci o ambulanţă. Mai mult, medicii au descoperit că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie de românul care nu suporta să audă plânsetele copiliului.

Crucială a fost autopsia. Din acel moment, anchetatorii au avut certitudinea că versiunea tânărului de 25 de ani, acum în cătuşe, era falsă. Examinând corpul micuţei, medicii au descoperit numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, precum şi leziuni la spate şi cap. Cauza morţii a fost atribuită unui traumatism cranian violent. Potrivit celor raportate de legist, pe corpul copilului au fost găsite şi răni atribuite violenţei sexuale. "A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie", a fost concluzia anchetatorilor.

Procurorul care a preluat acest caz a considerat că micuţa a fost bătută în mod repetat şi nu numai pe 11 ianuarie, ziua morţii sale. Pe de altă parte, violenţa sexuală ar fi fost comisă cu câteva zile înainte de moarte. Românul a fost apoi arestat sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. Judecătorul de instrucţie a validat arestarea prin dispunerea arestului preventiv în închisoare. În curând va fi judecat şi riscă să fie condamnat pe viaţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE