Noul iPhone 15 Pro Max e extrem de fragil. Momentul în care dispozitivul este spart cu mâinile goale: "N-am anticipat asta deloc!" VIDEO
Postat la: 27.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Fanii Apple sunt nevoiți să se întrebe dacă ar plăti peste 1.300 de dolari americani pentru un telefon care poate să se spargă în mâinile lor, întrucât o recenzie arată cât de fragil este noul iPhone 15 Pro Max.
Noul vârf de gamă Apple s-ar putea lăuda cu construcția sa de ultimă generație, cu rama sa ușoară din titan, dar un recenzor a descoperit o problemă gravă la acest telefon. YouTuberul JerryRigEverything, al cărui nume real este Zack Nelson, a testat cele mai recente produse Apple până la punctul de distrugere în cadrul testului său de "Durabilitate".
Cu o ușoară îndoire efectuată de Nelson, sticla din spate a iPhone-ului 15 Pro Max s-a spart în mâinile lui. "O să fiu sincer," a spus domnul Nelson în timp ce sticla s-a spart cu un pocnet. "N-am anticipat asta deloc. Voi mă urmăriți testând durabilitatea smartphone-urilor de aproximativ 11 ani acum, și majoritatea telefoanelor nu se sparg. iPhone-urile în special nu se sparg, niciodată." El a adăugat că crăparea a fost "neobișnuit de rapidă" și că a fost "puțin uluit" de rezultatele testului său.
În schimb, iPhone 15 Pro, de dimensiuni mai mici, nu a fost deteriorat de același test, iar sticla din spate a rămas intactă, în ciuda faptului că a fost supus aceluiași nivel de stres. Nelson a speculat că sticla s-a spart atât de ușor din cauza faptului că rama din titan este mult mai puțin flexibilă decât construcția din aluminiu și oțel inoxidabil a modelelor anterioare.
În timp ce iPhone 15 Pro și Pro Max încă au un cadru intern din aluminiu reciclat, benzile exterioare sunt realizate din titan foarte puternic și ușor, ceea ce ar putea face telefonul mai puțin flexibil și mai predispus la rupere. Aceeași bandă de titan a cauzat probleme și altor recenzori în etapa inițială, deoarece uleiurile de pe degetele utilizatorilor au determinat schimbarea culorii metalului prin manipulare obișnuită. Cu toate acestea, Apple a confirmat că decolorarea nu este permanentă și poate fi îndepărtată cu o cârpă curată udată.
În modelele anterioare de iPhone, sticla din spate era mai adânc integrată în carcasă, ceea ce o făcea dificilă și costisitoare de îndepărtat și înlocuit, scrie dailymail. Potrivit paginii de suport pentru reparații și service a Apple, repararea sticlei din spate ar costa doar 199 de dolari (163 de lire sterline) pentru un iPhone 15 Pro Max și doar 169 de dolari (139 de lire sterline) pentru a repara sticla de pe 15 Pro. În comparație, iPhone 14 costă 549 de dolari (450 de lire sterline) pentru a repara - cu 350 de dolari (287 de lire sterline) mai scump decât succesorul său.
DIN ACEEASI CATEGORIE...

ULTIMA ORA
-
Epidemia de pneumonie a plămânului alb ia amploare la nivel mondial în rândul copiilor
Boala care a zguduit China, despre care se consideră că a atins cote epidemice, zguduie în prezent și Danemarca, unde au fost raportate primele cazuri de pneumonie micoplasmatică.
-
Elon Musk: „A pleda în favoarea reducerii omenirii înseamnă a pleda pentru genocid. Cei nenăscuți nu au voce"
Elon Musk a răspuns la un videoclip cu Jane Goodall, colaboratoare cu Forumul Economic Mondial (FEM) și susținătoare a controlului populației.
-
Cutremur în Congresul SUA: Un fost președinte al Camerei Reprezentanților își dă demisia și pune în pericol majoritatea republicană
Fostul președinte al Camerei Reprezentanților din SUA, Kevin McCarthy, a anunțat miercuri că demisionează din Congres și că va pleca în săptămânile următoare din legislativul american. Decizia vine la două luni după demiterea sa, un fapt fără precedent în Congresul SUA.
-
Sefa Trezoreriei americane: "SUA o să fie responsabile pentru înfrângerea Ucrainei dacă Congresul nu aprobă finanțarea!"
Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a declarat că Statele Unite vor fi „responsabile pentru înfrângerea Ucrainei" dacă Congresul nu aprobă cea mai recentă cerere de finanțare de mai multe miliarde de dolari a administrației Biden pentru țara devastată de război.
-
Firma lui Bogdan Chireac va încasa 26.000 de euro pentru un logo la STB
Societatea de Transport București a cumpărat, prin încredințare directă, servicii pentru realizarea unui nou logo și un nou slogan pentru companie. Compania de stat a plătit 26.000 de euro unei societăți deținute de analistul politic Bogdan Chirieac pentru logo și slogan.
-
Consilier al lui Zelenski pentru Politico: Din decembrie nu mai avem fonduri
Ucraina nu va mai avea fonduri după decembrie, a declarat pentru Politico un consilier anonim al președintelui ucrainean Vladimir Zelensky. „Suntem fără fonduri disponibile. Nu vor mai fi acolo după decembrie", a spus el.
-
Dr. Ana-Maria Mihalcea: Cum va fi implantat în organismul uman un "spital" bazat pe nanotehnologie
Transumanismul este prezentată ca o mare speranță pentru omenire în „medicina viitorului". Chiar dacă încercările de până acum de a o transpune în realitate - cum a fost experimentul la nivel planetar, fără precedent, al „vaccinurilor" Covid-19 - au transformat această utopie într-un coșmar.
-
Financial Times: Statele Unite au intrat într-un ciclon care amenință ordinea globală
Câte conflicte internaționale poate gestiona concomitent o super-putere? Administrația Biden încearcă acum să gestioneze războaie în Orientul Mijlociu și Europa, pregătindu-se totodată pentru o agravare a tensiunilor dintre China și Taiwan, scrie The Financial Times.
-
Cozmin Gușă: Cătălin Tolontan a fost concediat de la Libertatea și Gazeta Sporturilor
Scandalul din interiorul RINGIER continuă, iar directorul editorial al trustului, Cătălin Tolontan, a fost concediat. El conducea Gazeta Sporturilor și Libertatea, dar a intrat într-un război cu șefii trustului, ca urmare a deciziei acestora de a închide ediția print a Gazetei Sporturilor.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Descoperire neașteptată cu ajutorul imaginilor din satelit: megastructuri bine ascunse în inima Europei
- 2.UE vrea sa salveze planeta pana in 2035 cu 2% din populatia lumii si 9% din suprafata Terrei. Afacerea e estimata la 25 de trilioane de euro
- 3.Australia pune bazele interzicerii numerarului și a obligativității "pașaportului digital" pentru accesul la internet
- 4.Care este temperatura ideală în casă pentru a ne menține sănătoși?
- 5.Ce a raspuns Chat GPT la patru intrebari legate de existenta lui Dumnezeu. La ultima a dat un adevar surprinzător VIDEO
- 6.Bill Gates face încă o profeție înfiorătoare: În 5 ani omenirea se va schimba radical. Tot el a "anticipat" pandemia și tot cu 5 ani înainte
- 7.Uimitorul rezultat al aspirinei pentru preventia cancerelor si stimularea sistemului imunitar pentru boli autoimune VIDEO
- 8.Forumul Economic Mondial a decis că excesul de "morți subite" a apărut odată cu "schimbările climatice" care cauzează o creștere a atacurilor de cord
- 9.Ce se stia si ce nu despre achizitia a 80 de milioane de doze de vaccin inca de acum doi ani si de ce s-a dat drumul abia acum la dosar
- 10.Terheș: Comisia Europeană recunoaște că se moare după vaccinul anti-COVID
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu