Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Noul iPhone 15 Pro Max e extrem de fragil. Momentul în care dispozitivul este spart cu mâinile goale: "N-am anticipat asta deloc!" VIDEO

Postat la: 27.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fanii Apple sunt nevoiți să se întrebe dacă ar plăti peste 1.300 de dolari americani pentru un telefon care poate să se spargă în mâinile lor, întrucât o recenzie arată cât de fragil este noul iPhone 15 Pro Max.

Noul vârf de gamă Apple s-ar putea lăuda cu construcția sa de ultimă generație, cu rama sa ușoară din titan, dar un recenzor a descoperit o problemă gravă la acest telefon. YouTuberul JerryRigEverything, al cărui nume real este Zack Nelson, a testat cele mai recente produse Apple până la punctul de distrugere în cadrul testului său de "Durabilitate".

Cu o ușoară îndoire efectuată de Nelson, sticla din spate a iPhone-ului 15 Pro Max s-a spart în mâinile lui. "O să fiu sincer," a spus domnul Nelson în timp ce sticla s-a spart cu un pocnet. "N-am anticipat asta deloc. Voi mă urmăriți testând durabilitatea smartphone-urilor de aproximativ 11 ani acum, și majoritatea telefoanelor nu se sparg. iPhone-urile în special nu se sparg, niciodată." El a adăugat că crăparea a fost "neobișnuit de rapidă" și că a fost "puțin uluit" de rezultatele testului său.

În schimb, iPhone 15 Pro, de dimensiuni mai mici, nu a fost deteriorat de același test, iar sticla din spate a rămas intactă, în ciuda faptului că a fost supus aceluiași nivel de stres. Nelson a speculat că sticla s-a spart atât de ușor din cauza faptului că rama din titan este mult mai puțin flexibilă decât construcția din aluminiu și oțel inoxidabil a modelelor anterioare.

În timp ce iPhone 15 Pro și Pro Max încă au un cadru intern din aluminiu reciclat, benzile exterioare sunt realizate din titan foarte puternic și ușor, ceea ce ar putea face telefonul mai puțin flexibil și mai predispus la rupere. Aceeași bandă de titan a cauzat probleme și altor recenzori în etapa inițială, deoarece uleiurile de pe degetele utilizatorilor au determinat schimbarea culorii metalului prin manipulare obișnuită. Cu toate acestea, Apple a confirmat că decolorarea nu este permanentă și poate fi îndepărtată cu o cârpă curată udată.

În modelele anterioare de iPhone, sticla din spate era mai adânc integrată în carcasă, ceea ce o făcea dificilă și costisitoare de îndepărtat și înlocuit, scrie dailymail. Potrivit paginii de suport pentru reparații și service a Apple, repararea sticlei din spate ar costa doar 199 de dolari (163 de lire sterline) pentru un iPhone 15 Pro Max și doar 169 de dolari (139 de lire sterline) pentru a repara sticla de pe 15 Pro. În comparație, iPhone 14 costă 549 de dolari (450 de lire sterline) pentru a repara - cu 350 de dolari (287 de lire sterline) mai scump decât succesorul său.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE