Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Olivia Steer face o afirmație explozivă: "Prietenii mei s-au îmbolnăvit de la dârele de avion" (chemtrails)

Postat la: 25.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Olivia Steer susține că prietenii ei s-au îmbolnăvit de la dârele lăsate de avion pe cer, (chemtrails) fenomen care în opinia ei se petrece numai deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării.

Afirmațiile Oliviei Steer au stârnit un întreg val de reacții din partea urmăritorilor ei, mulți fiind de acord cu noua ei teorie. Fosta prezentatoare tv a atras atenția cu declarațiile ei și în timpul pandemiei de coronavirus. Ea s-a opus vaccinului împotriva covid-19, dar și restricțiilor și a fost acuzată că oamenii se îmbolnăvesc din cauza ei pentru că îi îndemna să nu respecte regulile de prevenție.

Iată mesajul vedetei:

"Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis "fum" de "motor", ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, pînă cînd, ca la un semn, a început iar să împroaște o dîră groasă și lătăreață, ca o pîclă.

Deci nu era "fum de motor", ci cu totul altceva. Ce? Nu știu.

Apoi, am observat că astfel de dîre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pîrtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodata între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decît sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute si targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pîrtie, la ski, și au inspirat "aer curat de munte", intr-o zi cu brazde nesfîrșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de "enteroviroză", cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Si nici n-am "luat" de la ei, in ciuda nedistantarii sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmînd de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparîndu-le cu dîrele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, cînd cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămîne clar, albastru și senin.

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstreze, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sînt...", a scris Olivia Steer pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE