Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protest la Colegiul German Goethe din Bucuresti impotriva managerului Ramona Costache. Memoriul cu matrapazlâcurile directoarei a ajuns si la Klaus Iohannis

Postat la: 15.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, la Colegiul german Goethe din Capitala, la ora 15,00 va avea loc un protest al Asociatiei de Părinti impotriva directorului detasat Ramona Costache, numit ilegal in functie. Comitetul reprezentativ de parinti a inaintat si un memoriu cuprinzand nereguli din activitatea Ramonei Costache in cadrul Colegiului.

Tot astazi, la ora 16,00, urmare a Memoriului inregistrat la Miniserul Educatiei, in atentia ministrului Pavel Nastase, va ava loc evaluarea managerului Colegiului.  Aceasta se face, intr-o prima etapa, de catre colegii profesori, in fata unui colectiv de la Inspectoratul Scolar si de la Ministerul Educatiei. Prezentam AICI integral memoriul parintilor de la Colegiul Goethe, astfel de memorii au fost trimise si Senatului, Inspectoratului Scolar, Primariei, Miniserului, Ambasadei Germaniei, Presedintelui Klaus Iohannis, Forumului Democrat la Germanilor etc. Reamintim ca in urma cu un an, Colegiul Goethe a mai fost in centrul unui scandal de proportii in care a fost implicata fosta directoare Cristina Popa, despre care se poate citi AICI.

UPDATE: Protestul partintilor va avea loc pe strada, in fata portii de aces a Colegiului Goethe. Poarta a fost inchisa din ordinul directoarei pentru ca parintii sa nu intre in liceu inaintea evaluarii manageriale. La 16:30 a sosit si inspctoarea Tania Andrei, dar care n-a dorit sa stea de vorba cu parintii, motivand ca nu are competenta pentru un asemena caz, adaugand ca este acolo doar pentru evaluarea manageriala anuala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE