Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Rusia se pregăteste pentru un război apocaliptic cu NATO: Efectivele armatei ruse ar trebui să ajungă la cinci milioane de militari!

Postat la: 24.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Şeful adjunct al Direcției Operative Principale a Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksi Hromov, susţine că trupele ruse primesc din partea conducerii așa-numite documente despre "războiul cu NATO din Ucraina", în care li se spune că cinci milioane de oameni trebuie mobilizați pentru a câștiga și chiar admit posibilitatea decretării legii marțiale în Federația Rusă, relatează RBC.

"Inamicul continuă să acorde o atenție specială componentei informaționale a războiului. Astfel, principalul departament militar-politic, Ministerul Apărării al Federației Ruse, a elaborat și a transmis trupelor un document numit 'Concluziile războiului cu NATO din Ucraina'. Subliniez: cu NATO și în Ucraina" - a declarat Hromov. Potrivit acestuia, documentul respectiv evidențiază principalele probleme ale trupelor de ocupație ruse. "Documentul notează că nu a existat un astfel de război de mai bine de 80 de ani și, pentru ca Rusia să obțină victoria, efectivele armatei sale ar trebui să fie de aproximativ cinci milioane de militari. Potrivit estimărilor individuale ale ofițerilor armatei ruse, acest ultim spect poate însemna un nou val de mobilizare şi introducerea legii marţiale în ţară" - a adăugat Oleksi Hromov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE