Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Satu Mare: Ambulanță, implicată într-un accident rutier mortal. Opt victime dintre care doi morți

Postat la: 07.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident ruier mortal în județul Satu Mare. O ambulanță, un autoturism și o autoutilitară au fost implicate. Două persoane au murit iar șase sunt rănite.

În acest moment, se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru stingerea unui autovehicul în cazul unui accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada între un autoturism și o ambulanța aparținând SAJ.

La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD. Accidentul s-a produs între o ambulanta, o masina care transporta oameni și un autoturism. Două persoane au fost declarate decedate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 Satu Mare - Negrești-Oaș, pe raza localității Ciuperceni, județul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanță și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, în urma impactului, două persoane au decedat. Circulația este întreruptă total.​

UPDATE: Potrivit PresaSM, unul dintre decedați a murit carbonizat. Se pare că autoutilitara a ars în urma impactului, iar un pasager a ars de viu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE