Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Trei cetățeni spanioli îmbrăcați în haine militare au încercat să intre în România cu muniție și explozibil prin Vama Siret

Postat la: 06.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elemente de muniţie şi o cutie cu trei fiole de morfină au fost găsite de vameşii de la Siret, într-un microbuz care intra în ţară. Bunurile au fost descoperite asupra a trei persoane, îmbrăcate în haine militare, care aveau paşapoarte spaniole.

Autoritatea Vamală Română (ANV) a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret au găsit mai multe bunuri ascunse. Marfa era într-un microbuz care încerca să intre în ţară.

Este vorba de "o bucată calup de formă paralelipipedică din material solid, cu o parte lipsă, suspicionată a fi TNT, cu inscripţie în limba slavonă, cu orificiu circular în zona mediană, fără mijloace de iniţiere, cu dimensiunile 10/5/5,5 cm".

De asemenea, echipele de control au mai descoperit o cutie cu trei fiole cu substanţă lichidă cu inscripţia morfină, soluţie injectabilă şi un cartuş letal calibru 5,45/39 mm - pentru pistolul mitralieră AK74.

ANV a menţionat că bunurile au fost reţinute de la trei persoane, echipate in haine militare, având paşapoarte emise în Spania. Bunurile au fost predate organelor de cercetare, în vederea continuării verificărilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE