Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un român doarme pe străzile din Italia pentru că nu e vaccinat anti-Covid. Spune că un prieten de-al lui a murit după prima doză

Postat la: 12.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un român fără adăpost, în vârstă de 47 de ani, doarme de două luni sub un portic al fostei clădiri a inspectoratului de sănătate, în centrul localității Teramo din Abruzzo.

Acesta nu poate fi preluat de serviciile sociale pentru că nu are permis verde și nu este vaccinat, iar plasarea într-o structură publică devine dificilă. Un profesor de liceu din localitate a anunțat administrația municipală în această problemă. Autoritățile au răspuns că se vor ocupa de problemă cât mai curând posibil. Administrația municipală sugerează că fără obligația de vaccinare îndeplinită devine dificil să-l găzduiască în unități publice.

„Am vorbit cu bărbatul fără adăpost. L-am întrebat dacă are nevoie de ajutor și a rostit cuvintele Covid-Covid, ca obstacol în calea adăpostirii într-o structură socială. Nu a primit vaccinul și, prin urmare, nu are nici măcar pașaport verde. Spune că îi este frică pentru că un prieten de-al lui a murit după prima doză", a mai spus profesorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE